Ν.Τ. ΑΔΕΔΥ Χίου: Για τη στάση του Προέδρου της Ομοσπονδίας Δ.Υ. του ΥΠΠΕΘ

27/06/2018 - 19:10

Η ΕΓ του ΝΤ Χίου της ΑΔΕΔΥ σας καταγγέλλει το απαράδεκτο γεγονός στο οποίο προέβη ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας διοικητικών υπαλλήλων του Υπουργείου Παιδείας, Σάββας Φωτιάδης, ο οποίος πήρε τηλέφωνο τον πρόεδρο του ΝΤ Χίου Μάρκο Σκούφαλο και άρχισε να τον απειλεί με μηνύσεις και αγωγές με αφορμή την καταγγελία σε βάρος του από το ΝΤ Χίου της ΑΔΕΔΥ, για τη στάση του στην ενημέρωση συναδέλφων της α/μιας και β/μιας εκπαίδευσης Χίου, στην οποία τους παραπληροφόρησε ότι η ΑΔΕΔΥ δήθεν δεν καλύπτει νομικές και δικαστικές διενέξεις με τη διοίκηση σε σχέση πάντα με την αξιολόγηση, με αποτέλεσμα οι συνάδελφοι , που στο προηγούμενο διάστημα άντεξαν στις κυβερνητικές πιέσεις και απειλές , να ενδώσουν παραπληροφορημένοι και φοβισμένοι μετά από όλα αυτά.

Ξεπέρασε κάθε όριο λέγοντάς του ότι οι επιλογές του είναι ανάμεσα , στο να τον δείρει ή να τον μηνύσει οπότε προτιμά το δεύτερο, δείχνοντας και το είδος της συνδικαλιστικής ηθικής που πιστεύει. Δεν αρκέστηκε μάλιστα στις απειλές περί μηνύσεων στον Πρόεδρο, αλλά και σε όποιον συνάδελφο μας ενημέρωσε γι αυτά που είπε!

Επειδή δεν μας πτοούν απειλές που παραπέμπουν σε τραμπούκικες συμπεριφορές, επειδή έχουμε αντιμετωπίσει και στο πρόσφατο παρελθόν αγωγές και μηνύσεις, ευτυχώς όχι από «συνδικαλιστές», του απαντάμε ό,τι και στους προηγούμενους διώκτες μας: «σε τούτα δω τα μάρμαρα κακιά σκουριά δεν πιάνει»!

Ωστόσο, απαιτούμε και από το σώμα να πάρει θέση απέναντι σε αυτά τα εκφυλιστικά και προσβλητικά φαινόμενα, την ώρα που δίνεται μια από τις πιο κρίσιμες μάχες του κλάδου, αυτή της αξιολόγησης.

Νέα από το Π.Α.ΜΕ

Τελευταία νέα

Τα πιο διαβασμένα