ΣΕΠΕ "Έλλη Αλεξίου": Παράσταση Διαμαρτυρίας στο 1ο ΚΕΣΥ. Γ΄ Αθήνας στις 25/2

24/02/2019 - 23:48

Παράσταση Διαμαρτυρίας στο 1ο Κ.Ε.Σ.Υ. Γ΄ ΑΘΗΝΑΣ

Δευτέρα 25 Φεβρουαρίου 2019 στις  2.00 μ.μ.

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου Εκπαιδευτικών Π.Ε Περιστερίου «ΕΛΛΗ ΑΛΕΞΙΟΥ» καλεί τα μέλη του  στην Παράσταση Διαμαρτυρίας που θα πραγματοποιηθεί από τους Συλλόγους Εκπαιδευτικών Π.Ε Γ΄ Αθήνας στο 1ο Κ.Ε.Σ.Υ. Γ΄ Αθήνας (Θηβών 250, Αιγάλεω), τη Δευτέρα 25/2/2019 στις 2.00 μ.μ., για να εκφράσει την αντίθεσή του στο άρθρο 11 του ν. 4547/2018  για τις νέες δομές στην Εκπαίδευση και τη συγκρότηση των Ομάδων Εκπαιδευτικής Υποστήριξης.

Δηλώνουμε ότι κόντρα στις επιδιώξεις ΕΕ, κυβέρνησης και Υπ. Παιδείας θα εξακολουθήσουμε να υποστηρίζουμε με κάθε τρόπο τα μορφωτικά δικαιώματα των μαθητών μας και ειδικότερα των μαθητών με αναπηρίες ή και με ειδικές ανάγκες, το δικαίωμα του κάθε παιδιού να έχει τη θέση του στο δημόσιο σχολείο και στη δομή που έχει ανάγκη!

Για εμάς τους εκπαιδευτικούς είναι  δεδομένο και επιστημονικά κατοχυρωμένο ότι η διαδικασία  της αξιολόγησης – διάγνωσης  των παιδιών με ειδικές ανάγκες  είναι έργο  διεπιστημονικής επιτροπής, και οπωσδήποτε βασικότατο και αναπόσπαστο εφόδιο για τον σωστό σχεδιασμό της  εκπαιδευτικής τους   υποστήριξης.

Απαιτούμε:

  • Την κατάργηση του νόμου 4547.
  • Την πλήρη στελέχωση των δομών της ειδικής αγωγής με όλο τα απαραίτητο προσωπικό και τη δημιουργία όλων των αναγκαίων διεπιστημονικών δομών που απαιτούνται, ώστε να γίνεται έγκαιρα - και με τον επιστημονικά ορθό τρόπο - η διαδικασία της έγκαιρης διάγνωσης, αξιολόγησης και υποστήριξης των παιδιών με ειδικές ανάγκες  .

ΤΟ Δ.Σ

Νέα από το Π.Α.ΜΕ

Τελευταία νέα

Τα πιο διαβασμένα