ΣΕΠΕ "Γ. Σεφέρης": Δε συμμετέχουμε σε καμιά διαδικασία αξιολόγησης

13/06/2018 - 21:18

ΔΕ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΜΕ ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΠΟΥ ΣΥΝΔΕΕΤΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ

Συναδέλφισσες  -  συνάδελφοι

Σε  μερικά  σχολεία  της  περιοχής  κάποιοι  διευθυντές, ευτυχώς ελάχιστοι,  καλούν  τους  εκπαιδευτικούς  της σχολικής τους μονάδας  να καταθέσουν  γραπτά  εκθέσεις  αποτίμησης  του εκπαιδευτικού τους  έργου  και των αποτελεσμάτων  των  διδακτικών  στόχων  που έθεσαν στην τάξη τους και στους μαθητές τους,  ώστε να συντάξουν έκθεση που θα την παραδώσουν  στον / στην σχολικό σύμβουλο.

Σε  κάθε  περίπτωση,  όσα επιχειρήματα  και αν προβάλλονται ,  αυτή  η  διαδικασία  εντάσσεται  στα πλαίσια της Αξιολόγησης!   Έρχεται  σε αντίθεση  με  τις αποφάσεις  του κλάδου και των Γενικών Συνελεύσεων  του Συλλόγου μας!

Καλούμε  τους συναδέλφους  να  μη  συμμετέχουν  σε  καμία  διαδικασία που συνδέεται άμεσα ή έμμεσα με την οποιαδήποτε  διαδικασία της αξιολόγησης. Κάτι που στην πλειοψηφία τους οι συνάδελφοι και οι  σύλλογοι  διδασκόντων έχουν ματαιώσει μέχρι σήμερα με την αγωνιστική τους στάση.

 Συναδέλφισσες  -  συνάδελφοι

Πρέπει να δώσουμε άμεση απάντηση  στις «πρωτοβουλίες»  κάποιων καλοθελητών οι  οποίοι  προσπαθούν,  πριν στεγνώσει το μελάνι από όσους υπέγραψαν  τον νόμο για τις «νέες δομές» στην Εκπαίδευση,  να φανούν  “βασιλικότεροι  του  βασιλέως”..... Τους δηλώνουμε ότι θα μας βρουν μπροστά τους ! 

ΕΠΙΣΗΜΑΙΝΟΥΜΕ  ΟΤΙ:

  1. Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ  ΜΑΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΤΟΥ  Γ.Σ.  ΚΗΡΥΞΕ  ΟΜΟΦΩΝΑ  ΑΠΟΧΗ.  
  2. Η ΑΔΕΔΥ εξέδωσε και απέστειλε προς το Υπουργείο Διοικητικής Ανασυγκρότησης ΕΞΩΔΙΚΟ για την προκήρυξη «απεργίας-αποχής από κάθε διαδικασία ή ενέργεια, που συνδέεται με την διαδικασία αξιολόγησης, παρέχοντας με τον τρόπο αυτό πλήρη κάλυψη στο σύνολο των δημοσίων υπαλλήλων και εργαζομένων ιδιωτικού δικαίου».
  3. Ανάλογη απόφαση πήρε και η ΔΟΕ.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                                        Η ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΚΩΣΤΑΣ ΚΑΤΙΜΕΡΤΖΟΓΛΟΥ                                               ΝΤΙΑΝΑ ΛΙΑΚΟΥ

Βασική Κατηγορία: 

Νέα από το Π.Α.ΜΕ

Τελευταία νέα

Τα πιο διαβασμένα