ΣΕΠΕ "Ν. Πλουμπίδης": Δράσεις του Συλλόγου για τη συνέχιση του Αγώνα για μόνιμους διορισμούς!

11/02/2019 - 23:52

ΔΡΑΣΕΙΣ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΓΙΑ ΣΥΝΕΧΙΣΗ ΑΓΩΝΑ ΓΙΑ ΜΟΝΙΜΟΥΣ ΔΙΟΡΙΣΜΟΥΣ

Οι μαζικές, μαχητικές απεργιακές κινητοποιήσεις των εκπαιδευτικών (μονίμων και αναπληρωτών) ενάντια στην τροπολογία των απολύσεων, που ψήφισε η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ την Πέμπτη 17/1, αποτελούν μια σημαντική παρακαταθήκη στον αγώνα για μόνιμη και σταθερή δουλειά, για την ικανοποίηση των σύγχρονων μορφωτικών δικαιωμάτων των μαθητών μας.

Χαιρετίζουμε τους χιλιάδες συνάδελφους που απήργησαν, που πήραν μέρος στις μεγάλες συγκεντρώσεις στην Αθήνα, τη Θεσσαλονίκη, το Ηράκλειο, την Πάτρα και πολλές ακόμα περιοχές όλης της Ελλάδας, που ταξίδεψαν από κάθε γωνιά της χώρας για να βρεθούν στα Πανελλαδικά Συλλαλητήρια.  

Δε μας φοβίζει, αντίθετα μας κάνει πιο δυνατούς, η  κυβερνητική βία και καταστολή! Μετά τα ψέματα, τις φρούδες ελπίδες και την τακτική της εξαπάτησης η κυβέρνηση, όπως έκαναν άλλωστε και οι προηγούμενες κυβερνήσεις, χρησιμοποίησε και την «πειθώ» των ΜΑΤ απέναντι στους εκπαιδευτικούς, που δε «συμμορφώνονται προς τα υποδείξεις» και διεκδικούν τη ζωή που τους ανήκει.

Σαν σωματείο συνεχίζουμε τον αγώνα μας για μονιμοποιήσεις με νέες δράσεις:

1) Συλλαλητήριο στις 12 Φλεβάρη, στις 6μμ, στην πλατεία Κλαυθμώνος με πορεία προς τη Βουλή για κατάργηση του άρθρου 103 του Συντάγματος που δεν επιτρέπει την μονιμοποίηση των συμβασιούχων. 

2) Γράμμα προς τους γονείς για ενημέρωση σχετικά με το νέο νομοσχέδιο-λαιμητόμο για τους αναπληρωτές. Οργανώνουμε διακίνηση του γράμματος έξω από τα σχολεία για να ενημερωθούν όλοι οι γονείς και να τους καλέσουμε σε κοινό αγώνα που αφορά το τι μόρφωση θέλουμε για τα παιδιά.

3) Πανό που θα αναρτηθούν σε κεντρικά σημεία.

4) Κάλεσμα συλλόγων γονέων της περιοχής μας σε κοινή σύσκεψη.

5) Συναυλία από εκπαιδευτικούς μουσικούς την άνοιξη.

Μπροστά οι δικές μας ανάγκες! Συνεχίζουμε πιο αποφασιστικά! ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΒΗΜΑ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΗ ΣΤΑΘΕΡΗ ΚΑΙ ΜΟΝΙΜΟΙ ΔΟΥΛΕΙΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΜΕ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ!!!

Το ΔΣ

Νέα από το Π.Α.ΜΕ

Τελευταία νέα

Τα πιο διαβασμένα