ΣΕΠΕ "Ο Σωκράτης": «Ο πόλεμος και οι συνέπειές του στους λαούς», 1η Ιουνη στο Πνευματικό Κέντρο του Αγ.Στεφάνου

24/05/2018 - 13:57

ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΗ ΑΝΤΙΠΟΛΕΜΙΚΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ

Συνάδελφοι,

Τα τύμπανα του πολέμου για μια ακόμα φορά ακούγονται ηχηρά στη γειτονιά μας με επικίνδυνες συνέπειες για τους λαούς. Οι πολεμικές επιχειρήσεις που διεξάγονται στη Συρία, η κορύφωση των ανταγωνισμών στην ευρύτερη περιοχή της νοτιοανατολικής Μεσογείου, το κράτος  του Ισραήλ που κλιμακώνει τη δολοφονική του βία σε βάρος του παλαιστινιακού λαού,  οι προκλήσεις του Τουρκικού κράτους, φέρνουν ακόμα πιο κοντά τον κίνδυνο ενός γενικευμένου ιμπεριαλιστικού πολέμου.

Η αύξηση των πολεμικών επιχειρήσεων θα δημιουργήσει νέα κύματα προσφύγων και ξεριζωμένων.

Oι εκπαιδευτικοί δεν μπορούμε να μένουμε αμέτοχοι σε όλα αυτά. Δυναμώνουμε τον αγώνα ενάντια στον πόλεμο, ενάντια στην εμπλοκή της χώρας μας στα πολεμικά τους σχέδια.

O Σύλλογος «Σωκράτης» σας προσκαλεί στην πολιτιστική εκδήλωση που συνδιοργανώνει με την Ένωση Συλλόγων Γονέων του Δήμου Διονύσου και με την Ομάδα Γυναικών της ΟΓΕ Διονύσου με θέμα:

«Ο πόλεμος και οι συνέπειές του στους λαούς»,

την 1η Ιουνίου στις 7.30 μ.μ. στο Πνευματικό Κέντρο του Αγίου Στεφάνου.

Η εκδήλωση θα περιλαμβάνει: ομιλίες, video, ποιήματα και αντιπολεμικά τραγούδια από τοπικά συγκροτήματα. Το χώρο της εκδήλωσης   θα πλαισιώνουν έργα των μαθητών που πήραν μέρος στη δράση του συλλόγου « Ζωγραφίζουμε για την ειρήνη».

Για το Δ.Σ

            Ο   ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                        H  ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ  ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ                        ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΧΟΥΤΑ

Νέα από το Π.Α.ΜΕ

Τελευταία νέα

Τα πιο διαβασμένα