ΣΕΠΕ "Ο Σωκράτης": Κινητοποίηση στην Δ/νση ΠΕ Αν. Αττικής την Τρίτη 12 Ιούνη

17/06/2018 - 11:54

ΚΑΛΕΣΜΑ ΣΕ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ ΣΤΗ Δ/ΝΣΗ Π.Ε. ΑΝ. ΑΤΤΙΚΗΣ

Συναδέλφισσες, συνάδελφοι, αγαπητοί γονείς,

ο Σύλλογος  Π.Ε. Αν. Αττικής «ο Σωκράτης» καλεί σε παράσταση διαμαρτυρίας στην Δ/νση Π. Ε. Αν. Αττικής την Τρίτη και ώρα 12 με θέματα :

α) τις μετακινήσεις μαθητών σε σχολεία εκτός των προβλεπόμενων  γεωγραφικών ορίων. Καθημερινό πια είναι το φαινόμενο Διευθυντές σχολείων, αφού έχουν συμπληρώσει το μέγιστο προβλεπόμενο αριθμό μαθητών ανά τάξη, να αποφασίζουν την μετακίνηση των μαθητών που «περισσεύουν», ενώ είναι ξεκάθαρο ότι αρμόδιο όργανο είναι η τριμερής επιτροπή.

 Η περίπτωση του 24ου Δημ. Σχ. Αχαρνών είναι το πιο τρανταχτό παράδειγμα αυθαίρετης μετακίνησης 19 παιδιών σε άλλα σχολεία, γεγονός που ήδη έχει καταγγείλει ο Σύλλογός μας.

β) τις απλήρωτες υπερωρίες των συνάδελφων αναπληρωτών στα ολιγοθέσια σχολεία, στους Αγίους Αποστόλους, στη Μαλακάσα  και στο ειδικό σχολείο Χαλκουτσίου. Τονίζουμε για άλλη μια φορά ότι είναι ντροπή και αίσχος το γεγονός ότι  στην εργασιακή ομηρία, στην οποία έχει καταδικάσει η κυβερνητική πολιτική τους συνάδελφους αναπληρωτές, έρχεται να προστεθεί και η τσάμπα εργασία τους για την κάλυψη των εκπαιδευτικών κενών!!!

ΚΑΜΙΑ ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΗ ΜΑΘΗΤΗ ΕΚΤΟΣ ΤΩΝ ΓΕΩΓΡΑΦΙΚΩΝ ΟΡΙΩΝ.

ΝΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΕΙ ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΤΜΗΜΑ ΤΗΣ Α΄ ΤΑΞΗΣ ΣΤΟ 24ο Δ.Σ ΑΧΑΡΝΩΝ.

ΚΑΜΙΑ ΑΝΟΧΗ ΣΤΗΝ ΑΠΛΗΡΩΤΗ ΕΡΓΑΣΙΑ.

Για το Δ.Σ

     Ο   ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                                       H  ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ  ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ                         ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΧΟΥΤΑ

Νέα από το Π.Α.ΜΕ

Τελευταία νέα

Τα πιο διαβασμένα