ΣΕΠΕ "Ο Σωκράτης": Στην Αν. Αττική οι αναπληρωτές δεν πληρώνονται με βάση τα ΜΚ που δικαιούνται!

05/12/2018 - 21:27

Καταγγελία: ΓΙΑ ΑΚΟΜΑ ΜΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΟΙ ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΕΣ ΣΤΗΝ ΑΝ.ΑΤΤΙΚΗ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΙ ΜΕ ΤΑ Μ.Κ. ΠΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥΝΤΑΙ!!!

Το Δ.Σ. του Συλλόγου Π.Ε. Αν. Αττικής «Ο Σωκράτης» καταγγέλλει το γεγονός ότι για άλλη μια χρονιά δεν έχουν αποδοθεί τα Μ.Κ. στους συνάδελφους αναπληρωτές που εργάζονται στην Αν. Αττική, γιατί  η  Διοίκηση δεν έχει προχωρήσει στην απόδοσή τους με βάση την προϋπηρεσία των συναδέλφων!!!

Μόνιμη δικαιολογία αλλά όχι αποδεκτή η έλλειψη προσωπικού.

Είναι αποκλειστική  ευθύνη του αρμόδιου Υπουργείου και της κυβέρνησης η στελέχωση, με το αναγκαίο για την ομαλή λειτουργία προσωπικό της Διεύθυνσης, ώστε να αντιμετωπίζονται τέτοια προβλήματα.

Τονίζουμε, για άλλη μια φορά, ότι για κανένα λόγο δεν μπορεί να ακυρώνεται στην πράξη η αυτονόητη υποχρέωση του προϊστάμενου Υπουργείου και της αρμόδιας Διεύθυνσης να εκπληρώνουν στην ώρα τους τις μισθολογικές τους υποχρεώσεις  στους συνάδελφους αναπληρωτές και οι οποίοι βιώνουν καθεστώς εργασιακής ομηρίας!

Όσοι δούλευαν τα προηγούμενα χρόνια στην Ανατολική Αττική πληρώνονται με βάση το τελευταίο ΜΚ που έχει καταχωρηθεί στη Δ/νση Αν. Αττικής.

Για όλους τους  υπόλοιπους αναπληρωτές δεν έχει προχωρήσει η αναγνώριση και απόδοση των Μ.Κ. Η Δ/νση έχει ευθύνη για την απαράδεκτη κατάσταση, που έχει πια παγιωθεί.

Απαιτούμε :

Άμεσα να αναγνωριστούν τα μισθολογικά κλιμάκια  των αναπληρωτών, να γίνει η μισθολογική αναγνώριση των μεταπτυχιακών τίτλων σπουδών και να πληρωθούν τα αναδρομικά που τους αναλογούν.

Για το Δ.Σ

Ο   ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                                    H  ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ  ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ                                ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΧΟΥΤΑ

Νέα από το Π.Α.ΜΕ

Τελευταία νέα

Τα πιο διαβασμένα