ΣΕΠΕ "Ρόζα Ιμβριώτη": Αλληλεγγύη στους πυρόπληκτους - Στήριξη μέσω του ΕΚ Λαυρίου

16/09/2018 - 18:28

ΕΜΠΡΑΚΤΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΜΕ ΓΡΑΦΙΚΗ ΥΛΗ, ΜΕΣΩ ΕΡΓΑΤΙΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΛΑΥΡΙΟΥ, ΣΤΟΥΣ ΠΥΡΟΠΛΗΚΤΟΥΣ!

Το Δ.Σ του Συλλόγου Εκπαιδευτικών Π.Ε. Βύρωνα – Καισαριανής – Παγκρατίου «ΡΟΖΑ ΙΜΒΡΙΩΤΗ», ανταποκρινόμενο στο κάλεσμα του Εργατικού Κέντρου Λαυρίου-Ανατολικής Αττικής, σε συνέχεια της αλληλεγγύης μας προς τους πυρόπληκτους, καλεί τα μέλη του να ανταποκριθούν στο κάλεσμα και  να συνεχίσουν την έμπρακτη αλληλεγγύη τους με την συλλογή σχολικών ειδών για την τρέχουσα σχολική χρονιά.

Διαβάστε το κάλεσμα του Εργατικού Κέντρου Λαυρίου:

 ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΛΑΥΡΙΟΥ-ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ

ΕΔΡΑ ΛΑΥΡΙΟ: ΔΑΝΟΥΚΑΡΑ 7

Τ.Κ. 19500 ΤΗΛ: 22920 25328 fax 2292025328 κιν.6984928944

Mail: eklavrio@gmail.com , blog: ergatikokentrolavriou.blogspot.com

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Η Διοίκηση του Εργατικού Κέντρου Λαυρίου-Ανατολικής Αττικής, σε συνέχεια της αλληλεγγύης προς τους πυρόπληκτους, καλεί όλα τα εργατικά συνδικάτα, άλλους μαζικούς φορείς αλλά και κάθε εργαζόμενο που θέλει να συνεισφέρει, να συνεχίσουν την έμπρακτη αλληλεγγύη τους με την συλλογή σχολικών ειδών εν όψει της νέας σχολικής χρονιάς. Τα σχολικά είδη θα συλλέγονται  στα γραφεία του Εργατικού Κέντρου (Δανουκαρά 7 Λαύριο)  καθημερινά 9πμ έως 1μμ. Αλλά και στο Στέκι Αλληλεγγύης ( Α. Μαρίνα Ν . Μάκρης Λ. Μαραθώνος 33) κατά τις ώρες 10πμ έως 9μμ

Συναδέλφισσες, συνάδελφοι,

το Δ.Σ. του Συλλόγου αποφάσισε να προσφέρει ένα συμβολικό ποσό από το Ταμείο του Συλλόγου για την αγορά σχολικών ειδών και καλεί το κάθε σχολείο να συγκεντρώσει από τους συναδέλφους μόνο όχι από τα παιδιά χρήματα για την αγορά από το Σύλλογο γραφικής ύλης.

Τα μέλη του Δ.Σ. θα παραλάβουν τα χρήματα από το κάθε σχολείο ευθύνης τους μέχρι την Παρασκευή 21 /9/2018 και θα παραδοθούν στον Πρόεδρο ή την Ταμία. Με το ποσό αυτό θα αγοραστεί  γραφική ύλη που θα παραδοθεί στο Εργατικό Κέντρο Λαυρίου και μέσω αυτού στα παιδιά των πυρόπληκτων των Ανατολικής Αττικής. Κάθε παιδί έχει δικαίωμα στη μόρφωση!

Για το Δ.Σ.

Ο Πρόεδρος                                                             Η Γ. Γραμματέας

Κοπριτέλης Απόστολος                                               Γλαβίνα Σουζάνα

Νέα από το Π.Α.ΜΕ

Τελευταία νέα

Τα πιο διαβασμένα