ΣΕΠΕ "Ρόζα Ιμβριώτη": Εκδήλωση - Συζήτηση για το ασφαλιστικό - Απαντήσεις σε ερωτήματα στις 19/3

10/03/2019 - 14:20

ΕΚΔΗΛΩΣΗ – ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟ!

ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΣΕ ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ ΣΥΝΑΔΕΛΦΩΝ!

Τρίτη 19 Μαρτίου 2019 στις 7 μ.μ.

στην αίθουσα εκδηλώσεων 2ου Δημοτικού Αθηνών (Δαμάρεως 65)

Ομιλητής και απαντήσεις: ΖΕΡΒΟΣ ΤΑΣΟΣ, πρόεδρος Συλλόγου Υπαλλήλων Ασφαλιστικών Ταμείων και μέλος της Ομοσπονδίας Εργαζομένων στα Ασφαλιστικά Ταμεία

Συναδέλφισσες, συνάδελφοι,

με τους αντιασφαλιστικούς νόμους των κυβερνήσεων ΣΥΡΙΖΑ, ΝΔ, ΠΑΣΟΚ, με επιστέγασμα τον νόμο Κατρούγκαλου, θέλουν να μας έχουν ως τα 67 με τη μαγκούρα στην τάξη, να διδάσκουμε τα εγγόνια μας! Ταυτόχρονα κάνουν συνεχείς περικοπές στην περίθαλψη!

Φτάνει πια! Με τους αγώνες μας κατακτήσαμε την κοινωνική ασφάλιση, μας πήραν πολλά πίσω τα τελευταία χρόνια, με τους αγώνες μας θα πάρουμε πίσω τις ασφαλιστικές μας απώλειες και πολύ περισσότερα με βάση τις σύγχρονες ανάγκες μας! Γι’ αυτό χρειάζεται να είμαστε καλά ενημερωμένοι, γιατί η ενημέρωση είναι δύναμη και βάση για τους αγώνες μας!

Γι’ αυτό ΣΑΣ ΚΑΛΟΥΜΕ, ΟΛΕΣ ΚΑΙ ΟΛΟΥΣ, στην ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΑΥΤΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ, για να θυμηθούμε οι μεγαλύτεροι και να μάθουμε οι νεότεροι, αλλά και να κατανοήσουμε όλοι «ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΝΕ» με το ασφαλιστικό! Ταυτόχρονα ΜΠΟΡΟΥΜΕ, ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ «ΕΙΔΙΚΟΥΣ» ΔΙΚΗΓΟΡΟΥΣ, ΝΑ ΡΩΤΗΣΟΥΜΕ ΓΙΑ ΜΑΣ ΤΟΥΣ ΙΔΙΟΥΣ Ο,ΤΙ ΘΕΛΟΥΜΕ, για να αποφασίσουμε σωστά «πότε και τι πρέπει να κάνουμε», ώστε να πάρουμε πίσω τα περισσότερα από αυτά που μας κράτησαν όλα αυτά τα χρόνια. Γιατί ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΠΛΗΡΩΣΑΜΕ για το ασφαλιστικό σύστημα και θέλουμε τα δικαιώματά μας!

ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΕΥΚΟΛΥΝΟΥΜΕ ΤΗ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΘΟΥΝ ΟΣΟ ΓΙΝΕΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΥΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥΣ, ΣΑΣ ΚΑΛΟΥΜΕ ΝΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΕΤΕ ΤΗΝ ΕΠΙΣΥΝΑΠΤΟΜΕΝΗ ΦΟΡΜΑ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗ ΣΤΕΙΛΕΤΕ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ ΣΤΟ ΜΕΙΛ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΩΣ 17/3 ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ, ΩΣΤΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΜΕΝΕΣ ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ! Ατομικές ερωτήσεις πέρα από τις ήδη σταλμένες θα απαντηθούν στο τέλος κι αν αυτό μπορεί να γίνει προφορικά και δε χρειάζεται να ανατρέξει ο ομιλητής σε ιδιαίτερο νομοθετικό πλαίσιο.

Η ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΑΣΦΑΛΙΣΗ ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΜΑΣ, ΤΗΝ ΠΕΡΙΘΑΛΨΗ ΜΑΣ, ΤΗ ΖΩΗ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΗ ΣΥΝΤΑΞΗ ΜΑΣ, ΓΙ’ ΑΥΤΟ ΜΑΣ ΑΦΟΡΑ ΟΛΟΥΣ, ΝΕΟΥΣ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΥΣ!

Για το Δ.Σ.

          Ο Πρόεδρος                                                              Η Γ. Γραμματέας

    Κοπριτέλης Απόστολος                                                   Γλαβίνα Σουζάνα

Νέα από το Π.Α.ΜΕ

Τελευταία νέα

Τα πιο διαβασμένα