ΣΕΠΕ "Ρόζα Ιμβριώτη": Νέα κινητοποίηση την Πέμπτη 13/9 στις 1.30 μμ στα γραφεία των σχολικών συμβούλων

12/09/2018 - 23:43

 Νέα κινητοποίηση την Πέμπτη 13/9 στις 1.30 μμ στα γραφεία των σχολικών συμβούλων

Συναδέλφισσες, συνάδελφοι

Σας γνωρίζουμε ότι σήμερα 12/9 έγινε παράσταση στη Δ/νση  Α΄Αθήνας, από όλους τους Συλλόγους και τον Σύλλογό μας "ΡΟΖΑ ΙΜΒΡΙΩΤΗ", για την τοποθέτηση των συναδέλφων της παράλληλης στήριξης. Δυστυχώς για άλλη μια χρονιά  η παράλληλη στήριξη μεταττρέπεται σε "περιοδεύουσα", αφού στοχεύουν και πάλι ένας συνάδελφος/ισσα να αναλαμβάνει 2,3 ή και περισσότερους μαθητές!
Για το λόγο αυτό αποφασίστηκε νέα παράσταση αύριο Πέμπτη 13/9 στις 1.30 μμ στα γραφεία των σχολικών συμβούλων για παράλληλη, Πατησίων  187, Αθήνα.
Παρακαλούμε να ειδοποιηθούν οι συνάδελφοι.

 

Για το ΔΣ
 
Ο Πρόεδρος
 
Κοπριτέλης Απόστολος
 
Επιπλέον επιχορήγηση των νηπαιγωγείων Βύρωνα και Καισαριανής από τις Σχολικές επιτροπές
 

Συναδέλφισσες, συνάδελφοι

Σας γνωρίζουμε ότι μετά από εισήγηση και παρέμβαση του ΔΣ του Συλλόγου μας στις σχολικές επιτροπές των Δήμων Βύρωνα και Καισαριανής για ενίσχυση των νηπιαγωγείων με ένα ξεχωριστό ποσό για την αντιμετώπιση των αυξημένων αναγκών τους σε γραφική ύλη με την έναρξη της σχολικής χρονιάς, αποφασίστηκε η επιχορήγηση 300€ σε κάθε νηπιαγωγείο του Βύρωνα και 200€ σε κάθε νηπιαγωγείο της Καισαριανής πέραν της υπόλοιπης χρηματοδότησης.
Το ποσό αυτό είναι δεσμευτικό και αφορά μόνο για αγορά γραφικής ύλης και όχι κάλυψη άλλων αναγκών των νηπιαγωγείων, που πρέπει να ζητηθούν από την υπόλοιπη χρηματοδότηση των σχολικών επιτροπών.
Έτσι στις δύσκολες αυτές εποχές για τις οικογένειες των μαθητών μας, κάνουμε πράξη τη Θέση του Συλλόγου μας ούτε 1 Ευρώ από την τσέπη των γονιών και δεν ζητάμε αναλώσιμα υλικά, αφου τα βασικά στην αρχή θα καλυφθούν από την  επιπλέον επιχορήγηση από τις σχολικές επιτροπές.
Το ΔΣ θα παρακολουθεί από κοντά την υλοποίηση της δέσμευσης των Δήμων .

 

Για το ΔΣ
 
Ο Πρόεδρος
 
Κοπριτέλης Απόστολος

Νέα από το Π.Α.ΜΕ

Τελευταία νέα

Τα πιο διαβασμένα