ΣΕΠΕ "Ρόζα Ιμβριώτη": Νέα παράσταση στην Α' Δ/νση την Πέμπτη 20/9 στις 8πμ

19/09/2018 - 22:26

ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΜΑΣ ΓΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΠΑΡΑΛΛΗΛΗ ΣΤΗΡΙΞΗ ΚΙ ΟΧΙ ΠΕΡΙΟΔΙΚΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΚΑΙ ΦΥΛΑΞΗ!

ΝΕΑ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΣΤΗΝ Α ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΠΕΜΠΤΗ 20/9 ΣΤΙΣ 8 π.μ.

Συναδέλφισσες και συνάδελφοι,

Συνεχίζουμε τον αγώνα μας, δε θα τους περάσει! Δε θα αφήσουμε να κάνουν και πάλι τους συναδέλφους μας περιφερόμενους από σχολείο σε σχολείο και από παιδί σε παιδί! Οι αναπληρωτές συνάδελφοι, που προσλήφθηκαν στην παράλληλη στήριξη, είναι επιστήμονες παιδαγωγοί ειδικής αγωγής και θέλουμε να εφαρμόσουν όσα έμαθαν στο ΕΝΑ παιδί που πρέπει να αναλάβει καθένας και καθεμιά και να χαιρόμαστε τα αποτελέσματα της δουλειάς τους μέσα από τα παιδιά! Δε μπορεί να συνεχιστεί να «μοιράζονται» οι συνάδελφοί μας σε 2,3,4… παιδιά και να τα βλέπουμε και αυτά να μένουν αβοήθητα και τους συναδέλφους μας να αποθαρρύνονται!

Απαιτούμε να τοποθετηθούν ΑΜΕΣΑ και σε ΕΝΑ παιδί, για να αρχίσουν επιτέλους τη δουλειά τους και να λειτουργήσουν καλύτερα και τα σχολεία, γιατί η «κανονικότητα» της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ έχει τελικά αρκετά κενά, με αποτέλεσμα να υπολειτουργούν σημαντικά κομμάτια της εκπαιδευτικής διαδικασίας (παράλληλη, ειδικότητες, ολοήμερο…).

Εμείς δηλώνουμε πως θα συνεχίσουμε τον αγώνα μας ως την ικανοποίηση του αιτήματός μας, ώστε να καλυφθούν οι ανάγκες των παιδιών και να διασφαλιστεί ο επιστημονικός παιδαγωγικός ρόλος των συναδέλφων!  Ο Σύλλογός μας θα στηρίξει κάθε κινητοποίηση προς την κατεύθυνση αυτή!

Ζητάμε να καλυφθούν:

  • όλες οι αιτήσεις για παράλληλη στήριξη με έναν εκπαιδευτικό ανά μαθητή και να υπάρξει στήριξη των μαθητών με ειδικές ανάγκες που μένουν στο ολοήμερο,
  • όλες οι υποστηρικτικές δομές του κάθε σχολείου με βάση τις πραγματικές του ανάγκες!
  • Παλεύουμε αταλάντευτα για μονιμοποίηση τώρα των πάνω από 25.000 αναπληρωτών εκπαιδευτικών που δουλεύουν τα τελευταία χρόνια στην εκπαίδευση, για να καλυφθούν και οι ανάγκες της Δημόσιας Ειδικής Αγωγής και όλων των παιδιών με αναπηρία και ειδικές ανάγκες!

ΚΑΛΟΥΜΕ - ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΗ ΣΤΗΝ Α ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ 20/9 ΣΤΙΣ 8 πμ!

Συμμετέχουμε μαζικά στην Πανελλαδική Μέρα Δράσης για Μόνιμους Διορισμούς και Δικαιώματα, στις 28/9, που καλούν ΣΥΛΛΟΓΟΙ (και ο Σύλλογός μας «ΡΟΖΑ ΙΜΒΡΙΩΤΗ») – ΕΛΜΕ - ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΩΝ, με συγκέντρωση στο Υπ. Παιδείας στη 13.30!

Για το Δ.Σ.

          Ο Πρόεδρος                                                              Η Γ. Γραμματέας

    Κοπριτέλης Απόστολος                                                   Γλαβίνα Σουζάνα

Νέα από το Π.Α.ΜΕ

Τελευταία νέα

Τα πιο διαβασμένα