ΣΕΠΕ "Ρόζα Ιμβριώτη": Παράσταση Διαμαρτυρίας τη Δευτέρα 3 Σεπτέμβρη 2018 στην Α΄Δ/νση Π.Ε στις 3.30 μ.μ

03/09/2018 - 11:27

Παράσταση Διαμαρτυρίας τη Δευτέρα 3 Σεπτέμβρη 2018

στην Α΄Δ/νση Π.Ε. (Δώρου 9) στις 3.30 μ.μ. για «υπεραριθμίες» και κενά

Συναδέλφισσες, συνάδελφοι,

με καθυστέρηση και μετά από παρέμβαση του προέδρου του Συλλόγου μας μάθαμε ότι τη Δευτέρα 3 του Σεπτέμβρη ο Δ/ντής Εκπαίδευσης Α΄ Αθήνας έχει καλέσει σε συνεδρίαση το ΠΥΣΠΕ για υπεραριθμίες και κενά.

Καλούμε τα μέλη του ΠΥΣΠΕ να μη δεχθούν πλασματικές υπεραριθμίες και να καλυφθούν άμεσα όλα τα κενά όλων των εκπαιδευτικών με βάση τις πραγματικές ανάγκες του κάθε σχολείου, για να μην  έχουμε πάλι την περσινή «κανονικότητα  του Υπουργείου και της Α Δ/νσης» με τα ακάλυπτα κενά εκπαιδευτικών και τμημάτων κατά τη διάρκεια όλης σχεδόν της σχολικής χρονιάς.

Για το λόγο αυτό το Δ.Σ του Συλλόγου καλεί τα μέλη του σε Παράσταση Διαμαρτυρίας τη Δευτέρα 3/9/2018 στις 3.30 μ.μ. στην Α΄Δ/νση, για να αποτρέψουμε τις ενδεχόμενες μεταβολές, που θα προσπαθήσει να περάσει η Δ/νση υλοποιώντας την «κανονικότητα και τον εξορθολογισμό» Υπουργείου και κυβέρνησης. Ξέρουμε καλά ότι η «μεταμνημονιακή» τους κανονικότητα και στο ζήτημα της κάλυψης των πραγματικών αναγκών των σχολείων μας δε θα διαφέρει από τη μνημονιακή, γιατί, με μνημόνια ή χωρίς, η αντιλαϊκή αντικεκπαιδευτική πολιτική θα συνεχιστεί! Μόνο με την πάλη μας μπορεί να ανατραπεί!

Απαιτούμε:

  • Καμία μετακίνηση συναδέλφου εκτός Διεύθυνσης! Καμία πλασματική υπεραριθμία!
  • Πλήρη διαφάνεια, όλα τα κενά αναρτημένα, για να μπορούν οι συνάδελφοι, αναπληρωτές και μόνιμοι, να δηλώσουν όποια σχολεία θέλουν.
  • Καμία σύμπτυξη συγχώνευση σχολείων ή τμημάτων.
  • Κάλυψη των πραγματικών αναγκών των σχολείων με βάση τις πραγματικές ανάγκες (τμήματα ως 20 μαθητές, να λειτουργήσουν αμέσως πρωινή ζώνη, Τμήματα Ένταξης, Τάξεις Υποδοχής, Παράλληλη Στήριξη 1 δάσκαλος/α ανά παιδί, όλα τα ολοήμερα με υπεύθυνο δάσκαλο, όλα τα ολοήμερα στα νηπιαγωγεία…).
  • Τοποθέτηση των συναδέλφων ειδικοτήτων σε κοντινά σχολεία, χωρίς μετακινήσεις απάνθρωπες (δε μπορεί να τρέχει ο/η συνάδελφος στο διάλειμμα!).
  • Κάθε εκπαιδευτικός να διδάσκει το επιστημονικό του αντικείμενο.

Για το Δ.Σ.

Ο Πρόεδρος                                    Η Γ. Γραμματέας

Κοπριτέλης Απόστολος                   Γλαβίνα Σουζάνα

Νέα από το Π.Α.ΜΕ

Τελευταία νέα

Τα πιο διαβασμένα