ΣΕΠΕ "Ρόζα Ιμβριώτη": Προς συναδέλφους και γονείς, Συναντιώμαστε στους αγώνες όχι στα δικαστήρια!

18/11/2018 - 13:09

Κάλεσμα προς συναδέλφους και γονείς

για συνάντηση στους αγώνες κι όχι στις αίθουσες των δικαστηρίων ή στην ανταλλαγή καταγγελιών!

Αγαπητοί συνάδελφοι, φίλοι γονείς,

βιώνουμε μια παρατεταμένη βάρβαρη επίθεση σε όλους τους τομείς της ζωής μας. Μας τσακίζουν μισθούς και συντάξεις, μας φοροληστεύουν, χτυπούν τη μόρφωση των παιδιών μας, τσακίζουν τα παιδιά μας, τις οικογένειές μας, τους εκπαιδευτικούς ως παιδαγωγούς!

Την αντιλαϊκή αυτή επίθεση των κυβερνήσεων και της σημερινής, μόνο ο κοινός αγώνας εκπαιδευτικών, γονιών και όλων των εργαζομένων μπορεί να τη σταματήσει! Κανείς δεν περισσεύει από τον αγώνα αυτόν, όλοι μαζί, εκπαιδευτικοί και γονείς, μπορούμε να επιβάλουμε μόρφωση, ζωή και δουλειά με δικαιώματα!

Στη βάση αυτή, είχαμε καλέσει πριν περίπου 4 χρόνια τους δύο γονιούς του 8ου Δημοτικού Βύρωνα, που είχαν καταγγείλει συνάδελφο του σχολείου, να αποσύρουν την καταγγελία. Στην ίδια λογική καλούμε σήμερα τον συνάδελφο, που τότε είχε καταγγελθεί και απαλλάχθηκε από τις «κατηγορίες» στην προανακριτική και σήμερα αναζητά «το δίκιο του» και στα δικαστήρια, να σταματήσει τη διαδικασία αυτή. Το δίκιο βρίσκεται στον κοινό αγώνα εκπαιδευτικών και γονιών και όχι στις δικαστικές αίθουσες!

Καλούμε τον συνάδελφο και τους γονείς να συναντηθούν και να συζητήσουν, ώστε να σταματήσει εδώ κάθε περαιτέρω αντιπαράθεση, να κλείσει αυτή η ιστορία και να διαλυθεί κάθε σκιά πάνω και από τη ζωή και δράση του σχολείου, αφού η συγκεκριμένη «αντιπαράθεση» δημιουργεί αντικειμενικά ένταση!

Ζούμε στη μεγάλη γειτονιά του Βύρωνα, συναντιόμαστε συχνά, μοιραζόμαστε τα ίδια προβλήματα, έχουμε τους ίδιους αντιπάλους, μας τσακίζουν τη ζωή, δε χρειάζεται να «σπαραζόμαστε» και μεταξύ μας!

Γονείς και εκπαιδευτικοί έχουμε έναν κοινό στόχο: τη μόρφωση των παιδιών μας! Κι αυτό μπορεί να επιτευχθεί μόνο με κοινό αγώνα μέσα και έξω από το σχολείο! Σ’ αυτό τον δρόμο σας καλούμε, αγαπητοί συνάδελφοι και φίλοι γονείς, να βαδίσουμε!

Για το Δ.Σ.

Ο Πρόεδρος                                                            Η Γ. Γραμματέας

Κοπριτέλης Απόστολος                                                 Γλαβίνα Σουζάνα

Νέα από το Π.Α.ΜΕ

Τελευταία νέα

Τα πιο διαβασμένα