ΣΕΠΕ "Ρόζα Ιμβριώτη": Τα σεμινάρια των Συντονιστών Εκπαίδευσης για την αξιολόγηση ακυρώθηκαν! Τα μπλοκάραμε και τις τρεις μέρες!

19/04/2019 - 15:03

Τα σεμινάρια των Συντονιστών Εκπαίδευσης για την αξιολόγηση ακυρώθηκαν! Τα μπλοκάραμε και τις τρεις μέρες!

Η αξιολόγηση δε θα περάσει!

Συναδέλφισσες, συνάδελφοι,

Στις 26, 27 και 28 Μάρτη το πρωί στο 2ο Πειραματικό Λύκειο Αθηνών ήταν προγραμματισμένα να γίνουν τα σεμινάρια των Συντονιστών Εκπαιδευτικού Έργου για την αξιολόγηση. Δεν έγιναν!

Από τις 8 π.μ. ο Σύλλογός μας, μαζί με τους ΣΥΛΛΟΓΟΥΣ και τις ΕΛΜΕ της Α΄ Αθήνας, ήμαστε έξω από το Λύκειο αυτό, με τα πανό μας και τα συνθήματά μας, και δεν αφήσαμε κανέναν Συντονιστή να μπει μέσα. Έτσι μετά από κάποια ώρα οι Συντονιστές αποχωρούσαν και τα σεμινάρια ακυρώθηκαν και τις τρεις μέρες. Τα μπλοκάραμε και τις τρεις μέρες!

Με τη δράση μας αυτή δείξαμε ότι είμαστε αποφασισμένοι να μην ξεκινήσει καμία διαδικασία αξιολόγησης. Θα την μπλοκάρουμε. Βασική θέση του Συλλόγου μας είναι «ΑΠΕΡΓΙΑ-ΑΠΟΧΗ από κάθε διαδικασία σε όλα τα επίπεδα»!

Η ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ ΔΕ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ! ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΤΙΚΟ ΕΡΓΑΛΕΙΟ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΚΑΘΕ ΑΝΤΙΛΑΪΚΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΝΑΕΙ ΤΗΝ ΑΝΤΙΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΗ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΜΕ ΒΑΣΗ ΤΙΣ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΕΙΣ ΕΕ, ΟΟΣΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΝΤΟΛΕΣ ΤΟΥ ΣΕΒ!

Παράλληλα συνεχίζουμε τον αγώνα ενάντια στο σύνολο της αντιλαϊκής πολιτικής και του ν. 4547/2018 (νέες δομές, υποβάθμιση ΕΑΕ, αξιολόγηση) και ζητάμε την κατάργησή του καθώς και την κατάργηση όλου του αντιδραστικού πλαισίου για την αξιολόγηση, το σχολείο και το Δημόσιο.

 

Για το Δ.Σ.

Ο Πρόεδρος                                                              Η Γ. Γραμματέας

Κοπριτέλης Απόστολος                                                   Γλαβίνα Σουζάνα

Νέα από το Π.Α.ΜΕ

Τελευταία νέα

Τα πιο διαβασμένα