Ανακοινώσεις

Ανακοινώσεις
Tuesday, September 21, 2021 - 13:12

Καταγγέλλουμε τις γνωστές τακτικές της ΔΑΚΕ στη ΣΤ` ΕΛΜΕ Α΄ Αθήνας με
διοργανωτή τον συνταξιούχο πλέον ψευδοαιρετό και πρώην πρόεδρο του σωματείου.
Απαιτούμε να προχωρήσει άμεσα και με σωστή διαδικασία η ανασυγκρότηση του ΔΣ και κυρίως να λειτουργήσει και να δράσει το ίδιο το Σωματείο μας!

Tuesday, September 21, 2021 - 13:01

Για τις τοποθετήσεις μονίμων-νεοδιόριστων-αναπληρωτών

Tuesday, September 21, 2021 - 10:23

Μετά και  την απόφαση  επαναβεβαίωσης της απεργίας – αποχής  από κάθε διαδικασία  εσωτερικής  και  εξωτερικής  αξιολόγησης και από το  Δ.Σ.   της  ΔΟΕ,  συνεχίζουμε  δυναμικά,  στον  δρόμο της προηγούμενης καθολικής  αγωνιστικής  μας απάντησης, απέναντι  στην νέα προσπάθεια του  ΥΠΑΙΘ για την εφαρμογή της.

Tuesday, September 21, 2021 - 09:46

Ο Σύλλογός μας «ΡΟΖΑ ΙΜΒΡΙΩΤΗ» καλεί όλους τους συναδέλφους και τους Συλλόγους Διδασκόντων να υπερασπιστούν το πλαίσιο των εργασιακών μας δικαιωμάτων, που έχει κατακτηθεί με σκληρούς αγώνες, να αρνούνται κάθε εντολή που το αντιστρατεύεται και καλύπτει συνδικαλιστικά όλα τα μέλη του γι’ αυτό. Ενημερώνουμε λοιπόν τα μέλη μας ότι:

Monday, September 20, 2021 - 10:55

Λίγο πριν το δεκαπενταύγουστο και με τα σχολεία κλειστά, το υπουργείο απέστειλε εγκύκλιο  στις Διευθύνσεις με την οποία τα δοτά υπηρεσιακά συμβούλια  «εντέλλονται» μέχρι τις 25/8 να έχουν προβεί σε τοποθετήσεις: α) των λειτουργικά υπεράριθμων εκπαιδευτικών, β) των νεοδιόριστων που βρίσκονται στη διάθεση του ΠΥΣΔΕ, και γ) των εκπαιδευτικών που έχουν έλθει με απόσπαση

Monday, September 20, 2021 - 10:34

Καταγγέλλουμε τις γνωστές τακτικές της ΔΑΚΕ στη ΣΤ` ΕΛΜΕ Α΄ Αθήνας με διοργανωτή τον συνταξιούχο πλέον ψευδοαιρετό και πρώην πρόεδρο του σωματείου.

Sunday, September 19, 2021 - 17:08

Συνεδρίαση Δημοτικής Επιτροπής Παιδείας Αχαρνών

Πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα, 6 Σεπτεμβρίου συνεδρίαση της Δημοτικής Επιτροπής Παιδείας Αχαρνών, στην οποία αποφασίστηκε η κατανομή 247.677,92 ευρώ για τις λειτουργικές ανάγκες των σχολικών μονάδων Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης του Δήμου Αχαρνών.

Pages

Νέα από το Π.Α.ΜΕ

Τελευταία νέα

Τα πιο διαβασμένα