ΑΣΕ Α' ΕΛΜΕ Δυτ. Αττικής: Ανακοίνωση για αναβολή εκλογών

27/11/2017 - 11:25

Συνάδελφοι, μετά από επισκέψεις που κάναμε σε αρκετά σχολεία της περιοχής διαπιστώσαμε ότι υπάρχουν οξυμένα προβλήματα σε σπίτια συναδέλφων και μαθητών λόγω καταστροφών από την πλημμύρα. Σε αυτό το πλαίσιο θεωρούμε ότι πρέπει να αναβληθούν οι αρχαιρεσίες για την ανάδειξη νέου ΔΣ της ΕΛΜΕ, έτσι ώστε να υπάρξει η ευχέρεια όλοι οι συνάδελφοι να συμμετάσχουν σε ομαλές συνθήκες στην ενημέρωση και στην διαδικασία της ΓΣ και των εκλογών, αλλά και για να ασχοληθεί απερίσπαστο το σωματείο με την λήψη άμεσων μέτρων και πρωτοβουλιών για την έμπρακτη στήριξη των συναδέλφων και των μαθητών μας.

Ανάλογα είχαμε τοποθετηθεί στο τελευταίο Δ.Σ. της ΕΛΜΕ σε πρόταση που είχε γίνει για την αναβολή των αρχαιρεσιών, η οποία τελικά δεν πλειοψήφησε.

Η εικόνα από τις πιο πρόσφατες περιοδείες στα σχολεία, επιβεβαιώνει ακόμα περισσότερο ότι δεν μπορούν να διεξαχθούν οι αρχαιρεσίες στις κατάλληλες συνθήκες. Για αυτό καλούμε το ΔΣ να δείξει αίσθημα ευθύνης, πνεύμα ουσιαστικής αλληλεγγύης και να αποφασίσει ΆΜΕΣΑ την αναβολή των εκλογών. Πιστεύουμε ότι ο θα μπορούσε να υπάρξει συμφωνία για να γίνουν οι εκλογές τον Ιανουάριο του 2018.

Δημήτρης Κόκκοτος,
εκπρόσωπος της ΑΣΕ στο ΔΣ της
A ΕΛΜΕ ΔΥΤ. ΑΤΤΙΚΗΣ

Βασική Κατηγορία: 

Νέα από το Π.Α.ΜΕ

Τελευταία νέα

Τα πιο διαβασμένα