Α.Σ.Ε. Λήμνου:Συνεχίζουμε δυνατά και αγωνιστικά!

10/11/2018 - 22:57

Συναδέλφισσες, συνάδελφοι,

Ευχαριστούμε όσες και όσους στηρίξατε με την ψήφο σας στις εκλογές για τα Υπηρεσιακά Συμβούλια την Αγωνιστική Συσπείρωση Εκπαιδευτικών αναδεικνύοντάς την και πάλι σε πρώτη δύναμη στην περιφέρεια της Λήμνου και του Αγίου Ευστρατίου με αύξηση σε ψήφους και ποσοστά, στο ΠΥΣΠΕ (ποσοστό 65%) και στο ΑΠΥΣΠΕ (ποσοστό 67,3%), αλλά και στο ΚΥΣΠΕ, όπου την αναδείξατε σε πρώτη δύναμη σε όλο το νομό Λέσβου!

Η Α.Σ.Ε εξέλεξε και πάλι αιρετό στο ΠΥΣΠΕ Λέσβου και στο ΑΠΥΣΠΕ Β. Αιγαίου.

Θα εξακολουθήσουμε να είμαστε «τα μάτια και τ’ αυτιά των συναδέλφων» μέσα στα Υπηρεσιακά Συμβούλια, και σε συνεργασία με το Σύλλογό μας να μαχόμαστε για τα δίκαια αιτήματα των συναδέλφων κόντρα στις αντεργατικές και αντιεκπαιδευτικές πολιτικές της εκάστοτε κυβέρνησης.

Συναδέλφισσες, συνάδελφοι,

 Το επόμενο διάστημα είναι κρίσιμο. Χρειάζεται απάντηση στη συνέχιση της αντιλαϊκής - αντιεκπαιδευτικής πολιτικής σε όλα τα επίπεδα. Το δικαίωμα στη μόνιμη και σταθερή δουλειά, την εκπαίδευση, την υγεία, τη μητρότητα, τη ζωή. Άμεσος σταθμός η Πανελλαδική Απεργία την Τετάρτη 14 του Νοέμβρη.

Με συλλογική δράση και μαζική συμμετοχή στον αγώνα ενάντια στις κυβερνητικές πολιτικές, που υπηρετούν τα συμφέροντα των λίγων και καταρρακώνουν εκπαιδευτικούς, γονείς και μαθητές, να παλέψουμε βάζοντας μπροστά τις δικές μας ανάγκες!

Στους αγώνες μας βρίσκεται η ελπίδα και η προοπτική!

Μύρινα 10-11-2018

Βασική Κατηγορία: 

Νέα από το Π.Α.ΜΕ

Τελευταία νέα

Τα πιο διαβασμένα