Α.Σ.Ε. Ρόδου: Ανακοίνωση για τις εκλογές αιρετών

14/11/2018 - 19:12

Συναδέλφισσες, συνάδελφοι,

Ευχαριστούμε όσες και όσους στηρίξατε με την ψήφο σας στις εκλογές για τα Υπηρεσιακά Συμβούλια την Αγωνιστική Συσπείρωση Εκπαιδευτικών συμβάλλοντας έτσι στην αύξηση των ψήφων και των ποσοστών της στο ΠΥΣΠΕ, στο ΑΠΥΣΠΕ, αλλά και στο ΚΥΣΠΕ. Καλούμε όσους δεν έκαναν το βήμα αυτή τη φορά να συμπαραταχθούν μαζί μας στους αγώνες και να μην επιτρέψουν την καπηλεία των ψήφων τους στο βωμό εξυπηρέτησης της Διοίκησης και του ατομικού βολέματος.

Θα εξακολουθήσουμε  να μαχόμαστε για τα δίκαια αιτήματα των μαθητών μας και του κλάδου μας κόντρα στις αντεργατικές και αντιεκπαιδευτικές πολιτικές της εκάστοτε κυβέρνησης. Θα είμαστε στο πλευρό όλων των συναδέλφων μας, μόνιμων και αναπληρωτών, χωρίς εξαίρεση, χωρίς παρασκήνιο, με αυταπάρνηση, ειλικρίνεια και με γνώμονα τη συλλογική δράση ΟΛΩΝ των εργαζομένων, βάζοντας μπροστά τις δικές μας ανάγκες. Δεν συμβιβαζόμαστε με τη απογοήτευση, τη μιζέρια και την αδράνεια που συστηματικά καλλιεργούν τόσο οι παλιοί κυβερνητικοί συνδικαλιστές (ΔΑΚΕ – ΔΗΣΥ) όσο και οι νέοι (Παρεμβάσεις – ΕΚΕ), βοηθώντας έτσι την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ- ΑΝΕΛ αλλά και τις δυνάμεις της αντιπολίτευσης ΝΔ, ΚΙΝΑΛ, Ποτάμι κτλ να βρουν στρωμένο έδαφος για να τσακίσουν τα εργατικά λαϊκά δικαιώματα που έχουν απομείνει.

Συναδέλφισσες, συνάδελφοι,

 Το επόμενο διάστημα είναι κρίσιμο. Χρειάζεται απάντηση στη συνέχιση της αντιλαϊκής - αντιεκπαιδευτικής πολιτικής σε όλα τα επίπεδα. Το δικαίωμα στη μόνιμη και σταθερή δουλειά, στην εκπαίδευση, στην υγεία, στη μητρότητα, στη ζωή! Επόμενο καθοριστικό βήμα η μαζική συμμετοχή όλων στην Πανελλαδική Απεργία την Τετάρτη 14 του Νοέμβρη.

Στους αγώνες μας βρίσκεται η ελπίδα και η προοπτική!

 

Ρόδος 11-11-2018

Βασική Κατηγορία: 

Νέα από το Π.Α.ΜΕ

Τελευταία νέα

Τα πιο διαβασμένα