ΑΣΕ στην Β’ ΕΛΜΕ Δυτικής Αττικής: Σχετικά με τα αποτελέσματα των εκλογών για ΔΣ

21/12/2017 - 19:56
για τις εκλογές της Β’ ΕΛΜΕ Δυτικής Αττικής

Η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ, το ψηφοδέλτιο που στηρίζει το ΠΑΜΕ Εκπαιδευτικών στη Β’ ΕΛΜΕ Δυτικής Αττικής, ευχαριστεί τους συναδέλφους που συνέβαλλαν ώστε να βγει ενισχυμένη και σε ψήφους (51 από 46) και σε ποσοστά (14,7% από 12,8%) και να διατηρήσει την μια έδρα που είχε στο ΔΣ.

Θεωρούμε ότι σε μια εποχή που η αντιλαϊκή επίθεση της συγκυβέρνησης σε όλα τα μέτωπα εντείνεται και τσακίζει τα δικαιώματα και τις κατακτήσεις του λαού μας, η ενίσχυση της ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ ΣΥΠΕΙΡΩΣΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ αποτελεί ένα σημαντικό βήμα για την πιο αποτελεσματική οργάνωση των αγώνων που έχουμε μπροστά μας, παρά τον αρνητικό συσχετισμό δύναμης που εξακολουθεί να υπάρχει στο σωματείο μας, όπου εξακολουθούν να πλειοψηφούν οι δυνάμεις του νέου κυβερνητικού συνδικαλισμού.

Το αποτέλεσμα των εκλογών σημαίνει για εμάς ακόμα μεγαλύτερη ευθύνη, για να πρωτοστατήσουμε ώστε το κίνημα να υιοθετήσει γραμμή ρήξης, να γίνει πιο αποτελεσματικό στην πάλη ενάντια στην αντιλαϊκή πολιτική. Να οργανώσουμε τον αγώνα μας, να αντισταθούμε, να παλέψουμε για επιστροφή των απωλειών, για άμεσα μέτρα ανακούφισης εδώ και τώρα.

Συναδέλφισσα, συνάδελφε,

Στην προσπάθειά μας αυτή από την πρώτη στιγμή αποκρούσαμε τις λογικές ανάθεσης και τις αυταπάτες που καλλιεργούν οι άλλες δυνάμεις και δεν ζητήσαμε απλά την ψήφο σου. Σου είπαμε θαρρετά ότι η ψήφος μόνο δεν αρκεί. Η συμμετοχή σου στη ζωή και τη δράση του σωματείου είναι αυτή που μπορεί να παρακάμψει τα εμπόδια και τις δυσκολίες που βάζει ο σημερινός συσχετισμός δύναμης, οι ηγεσίες των ομοσπονδιών του κλάδου, η συνολική κατάσταση που επικρατεί στο εργατικό κίνημα.

Σε καλούμε να στηρίξεις έμπρακτα με την αγωνιστική στάση και τη συμμετοχή σου τους πολύμορφους αγώνες που έχουμε ανάγκη να ξεδιπλώσουμε για να διεκδικήσουμε ένα σχολείο που θα διαμορφώνει ολοκληρωμένες προσωπικότητες και θα ανταποκρίνεται στην ικανοποίηση των λαϊκών αναγκών. Με την καθημερινή μας πάλη, από κοινού με τους μαθητές μας και τους γονείς τους, να κάνουμε δική μας υπόθεση τη μόρφωση των παιδιών του λαού μας.

 

Με αγωνιστικούς χαιρετισμούς

Βασική Κατηγορία: 

Νέα από το Π.Α.ΜΕ

Τελευταία νέα

Τα πιο διαβασμένα