ΑΣΕ στο ΠΥΣΠΕ Αν. Αττικής: Για την λάσπη και τη συκοφαντία από τις Παρεμβάσεις Αν. Αττικής

22/03/2019 - 20:18

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΑΙΡΕΤΩΝ ΑΣΕ ΑΝ. ΑΤΤΙΚΗΣ ΓΙΑ ΤΗ ΛΑΣΠΗ ΚΑΙ TH ΣΥΚΟΦΑΝΤΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ  ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΙΣ ΑΝ. ΑΤΤΙΚΗΣ

Συναδέλφισσες- Συνάδελφοι,

στο υπηρεσιακό συμβούλιο της Τρίτης 12/3 ένα από τα θέματα της ημερησίας διάταξης ήταν και η οργανική σύνθεση των σχολείων της Αν. Αττικής. Την οργανική σύνθεση των σχολείων  που εισηγήθηκε η Διευθύντρια  Εκπαίδευσης την καταψηφίσαμε και μάλιστα ήταν και η μοναδική αρνητική ψήφος (4:1 ο αιρετός της παράταξης ΄΄Προοδευτικά Ρεύματα΄΄ συντάχτηκε με την απόφαση της διοίκησης) για τους λόγους που εξηγήσαμε στο ενημερωτικό μας (δημοσιοποιήθηκε στις 15/3)  το οποίο και επισυνάπτουμε.

Οι Παρεμβάσεις  στους Συλλόγους Αν. Αττικής  ενώ δεν φρόντισαν να ενημερωθούν για όλα αυτά,  φρόντισαν  με ανακοίνωσή τους να πετάξουν για ακόμα μία φορά λάσπη και να συκοφαντήσουν τους αιρετούς του ταξικού συνδικαλιστικού κινήματος. Τη θέση  και τη στάση μας τόσο στο υπηρεσιακό συμβούλιο όσο και στο δρόμο του αγώνα για τη μονιμοποίηση όλων των αναπληρωτών συναδέλφων με μαζικούς διορισμούς, 30.000 διορισμούς εδώ και τώρα για να καλυφθούν οι στοιχειώδεις ανάγκες των σχολείων γνωρίζουν πολύ καλά οι συνάδελφοί μας και μπροστά σε αυτά τα αιτήματα δεν τα «διπλώσαμε» ποτέ.

 Η εμπάθεια ορισμένων έχει ξεπεράσει κάθε όριο. Κατηγορούν το ΠΑΜΕ  επί δικαίων και αδίκων γιατί προφανώς στην Αν. Αττική αυτός είναι ο εχθρός τους.  Με αυτή τους τη στάση τελικά « βάζουν πλάτη» στη διοίκηση!

Συναδέλφισσες και συνάδελφοι, ο αγώνας για τη μονιμοποίηση των  αναπληρωτών συνεχίζεται!

Καλούμε τους συναδέλφους στην Παράσταση Διαμαρτυρίας του Συλλόγου Π.Ε Αν. Αττικής «ο Σωκράτης» την Τετάρτη 27 Μαρτίου στις 2μμ. για να αποδοθούν οι  πραγματικές οργανικές  θέσεις των  σχολείων βάση των οποίων γίνονται οι υπηρεσιακές μεταβολές, δίνονται οργανικές θέσεις στους συναδέλφους που είναι στη διάθεση, γίνονται προσλήψεις –διορισμοί.

 

Οι αιρετοί εκλεγμένοι με το ψηφοδέλτιο της ΑΣΕ :

ΔΗΜΗΤΡΗ  ΤΡΙΜΠΟΥ : Τηλ. 6978269331 mail :trimposdimitris@gmail.com  

ΜΑΡΙΑΣ  ΣΦΥΡΗ    :  Τηλ. 6974319565 mail :mariasfyri@hotmail.com

Βασική Κατηγορία: 

Νέα από το Π.Α.ΜΕ

Τελευταία νέα

Τα πιο διαβασμένα