Α.Σ.Ε. στο Σ.Ε.Π.Ε. Κω - Νισύρου: Για τη συγκρότηση του προεδρείου

30/01/2018 - 10:39

«ΕΝΩΤΙΚΟΙ»– «ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ» ΚΑΙ….ΚΑΡΕΚΛΟΚΕΝΤΑΥΡΟΙ!!!!

Τα μέλη του «Ενωτικού» και … «Ανεξάρτητου» ψηφοδελτίου, με χυδαίο και προκλητικό τρόπο, απέκλεισαν από το τετραμελές προεδρείο στο Δ.Σ. και τα 3 εκλεγμένα μέλη της  Αγωνιστικής Συσπείρωσης.

Οι «Ανεξάρτητοι» πετώντας στα σκουπίδια την επιλογή 91 συναδέλφων, έδωσαν ρεσιτάλ «ενωτικού» αυταρχισμού. Αποφάσισαν ότι η Αγωνιστική Συσπείρωση, με 3 έδρες, δεν έχει δικαίωμα να εκπροσωπηθεί πουθενά και εξέλεξαν τους … εαυτούς τους (με μόλις μία έδρα παραπάνω) σε όλες τις θέσεις (πρόεδρος, αντιπρόεδρος, γραμματέας και ταμίας).

Όλα αυτά, τη στιγμή που η πρόταση της Αγωνιστικής Συσπείρωσης, όπως πάντα και παντού, αφορούσε τη σύσταση αντιπροσωπευτικού-αναλογικού προεδρείου έτσι ώστε να ανταποκρίνεται στην εκφρασμένη, μέσω της ψήφου, διάθεση των συναδέλφων.

Προφανώς αντιλαμβάνονται το Δ.Σ. και τον Σύλλογο ως προσωπική τους υπόθεση και όχι ως υπόθεση όλων μας. Η απάντησή μας ξεκάθαρη:

Με «καμουφλαρισμένα» στελέχη και φερέφωνα του χρεοκοπημένου ΠΑΣΟΚ, της ΝΔ και του ΣΥΡΙΖΑ δεν έχουμε να «ενώσουμε» τίποτα στην πλάτη των συναδέλφων.

Να τη χαίρεστε την ανήθικη καταστρατήγηση της επιλογής των συναδέλφων!

Να τις χαίρεστε και τις θέσεις σας!

Οι απαντήσεις θα δοθούν στους χώρους δουλειάς, στις κινητοποιήσεις και στους αγώνες απέναντι σε ό, τι πιο υποταγμένο υπηρετείτε!

Υ.Γ. :      ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΑΤΑ ΛΟΙΠΟΝ ΣΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ

ΕΓΩ ΚΡΑΤΑΩ ΤΗΝ ΟΥΣΙΑ

ΜΑ ΔΕΝ (ΣΑΣ) ΠΑΝΤΡΕΥΟΜΑΙ!

Βασική Κατηγορία: 

Νέα από το Π.Α.ΜΕ

Τελευταία νέα

Τα πιο διαβασμένα