Α.Σ.Ε. στο Σ.Ε.Π.Ε. Λακωνικής: Για τη συγκρότηση του Προεδρείου του Δ.Σ.

20/06/2018 - 18:56

Για τη συγκρότηση του Προεδρείου του Δ.Σ. του Συλλόγου Εκπαιδευτικών Π.Ε. Λακωνικής, την απάντηση στα μέτρα της 4ης αξιολόγησης, τη διεκδίκηση των δικαιωμάτων μας!

Συνάδελφοι,

μετά τις εκλογές της 5ης Ιουνίου, τα μέλη του νέου Διοικητικού Συμβουλίου συνεδρίασαν για να συγκροτηθεί το προεδρείο.

Ως Αγωνιστική Συσπείρωση Εκπαιδευτικών ζητήσαμε τη συγκρότηση αντιπροσωπευτικού, αναλογικού προεδρείου. Έτσι, θα εκπροσωπούνταν στο προεδρείο και οι δύο συνδυασμοί, ανάλογα με τη δύναμη που τους έδωσαν οι συνάδελφοι με την ψήφο τους. Η πρόταση αυτή δεν έγινε δεκτή και οι θέσεις του προεδρείου στο σύνολό τους μοιράστηκαν μεταξύ των υποψηφίων του συνδυασμού της Ένωσης Εκπαιδευτικών.

Στη συνέχεια, καταθέσαμε πρόταση να πάρει θέση ο Σύλλογος και να οργανώσει αγωνιστική απάντηση για τα μέτρα της 4ης αξιολόγησης στις 14/6, όμως πρότασή μας καταψηφίστηκε.

Καλούμε όλους τους συναδέλφους να ζωντανέψουμε τα σωματεία μας, να δυναμώσουμε την πάλη μας, να διεκδικήσουμε τα δικαιώματά μας.

Καλούμε ιδιαίτερα τους αναπληρωτές συναδέλφους να ενισχύσουμε παραπέρα τους ελπιδοφόρους αγώνες που αναπτύχθηκαν φέτος για να διεκδικήσουμε:

  1. Μόνιμη και σταθερή δουλειά με δικαιώματα για όλους!
  2. Μονιμοποίηση εδώ και τώρα όλων των συναδέλφων συμβασιούχων - αναπληρωτών. Καμία απόλυση!
  3. Μόνιμους διορισμούς των 25.000, τουλάχιστον, εκπαιδευτικών όλων των ειδικοτήτων που εργάστηκαν τα τελευταία χρόνια στην εκπαίδευση για να καλυφθούν οι στοιχειώδεις ανάγκες των σχολείων!
  4. Εξίσωση των δικαιωμάτων μας με αυτά των μονίμων και μέτρα στήριξης όσο παραμένουμε αναπληρωτές, για να έχουμε μία αξιοπρεπή διαβίωση (σίτιση, στέγαση, μετακίνηση)!

Η ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΒΡΕΙ ΜΕ ΨΗΛΑ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ, ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΓΡΑΜΜΗ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΓΙΑ ΜΟΡΦΩΣΗ – ΔΟΥΛΕΙΑ – ΖΩΗ ΜΕ ΔΙΑΚΑΙΩΜΑΤΑ!

Ευχόμαστε σε όλες και όλους τους συναδέλφους καλό καλοκαίρι!

Βασική Κατηγορία: 

Νέα από το Π.Α.ΜΕ

Τελευταία νέα

Τα πιο διαβασμένα