Γραμματεία Εκπαιδευτικών Χίου: Το ψέμα έχει κοντά ποδάρια... Η αλήθεια σε ένα ολιγόλεπτο βίντεο

27/02/2018 - 09:30

«ΛΟΥΚΕΤΟ» ΣΤΟΥΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥΣ ΠΑΙΔΙΚΟΥΣ ΣΤΑΘΜΟΥΣ

Συναδέλφισσες, συνάδελφοι,


Την ανακοίνωση που επισυνάπτουμε την είχε στείλει 1 εβδομάδα πριν (19/02/2018) η Αγωνιστική Συσπείρωση Εκπαιδευτικών (ΕΝΟΤΗΤΑ - Π.Α.ΜΕ) ως μια έγκαιρη και πρώτη τοποθέτηση για το νομοσχέδιο για τη Δίχρονη Προσχολική Αγωγή (ΔΠΑ) σε Νηπιαγωγεία και Νηπιαγωγούς. Επίσης, μοιράστηκε σε πολλά νηπιαγωγεία της πόλης.


Εκεί αναφέρεται επί λέξη από τις πρώτες κιόλας γραμμές το πάγιο αίτημά μας για ΔΠΑ ως εξής: "Η κυβέρνηση με το σχέδιο νόμου που έχει καταθέσει στη Βουλή δεν ικανοποιεί το αίτημα για Δίχρονη Υποχρεωτική Προσχολική Αγωγή αλλά το αφήνει στον αέρα, για υλοποίηση το απώτερο μέλλον... Στο παιχνίδι της κυβέρνησης εντάσσεται η ΚΕΔΕ αλλά και συνδικαλιστικές ηγεσίες στους ΟΤΑ, που αρνούνται αυτό το δικαίωμα. Είναι άλλωστε γνωστή η θέση της ΚΕΔΕ για πέρασμα της Προσχολικής Αγωγής στους Δήμους και η υπεράσπιση του καθεστώτος των voucher, των κουπονιών και των τροφείων!" 


Οι "Ανεξάρτητοι Εκπαιδευτικοί" της ΑΕΕΚΕ, κάνουν ότι δεν βλέπουν τη θέση μας; Για ποιο "χτύπημα κάτω από την μέση" μιλούν; Τι επιδιώκουν;
 
Χτίζουν στο ψέμα και τη λάσπη (παλιά τους τέχνη κόσκινο), το ψέμα όμως έχει κοντά ποδάρια και αυτό αποδεικνύεται λίγες γραμμές μετά... 
Μπαίνουν στη λογική της στοχοποίησης των ΚΕΔΕ και ΠΟΕ-ΟΤΑ που λέει: Νηπιαγωγοί ενάντια σε εργαζόμενους στους Παιδικούς Σταθμούς! Δεν θα τους περάσει!

Κουβέντα για μόνιμη και σταθερή δουλειά, μαζικές προσλήψεις όλων των εργαζόμενων στην εκπαίδευση και βέβαια κουβέντα για την πολιτική της ΕΕ, της κυβέρνησης και της ΝΔ. Ίσα - ίσα, στηρίζουν την κοροϊδία της κυβέρνησης για δήθεν ΔΠΑ, μιλώντας για "...αίτημα που οδεύει προς θεσμοθέτηση"...!

 

Όσο για το συνάδελφο Γ. Αμπαζή ως "υποστηρικτή της ΚΕΔΕ", όπως συκοφαντούν, δείτε το αποκαλυπτικό βίντεο όπου ο Γ. Αμπαζής μιλά για "ΚΕΔΕ και θάνατο των Παιδικών Σταθμών" σε πρόσφατη σύσκεψη για την Προσχολική Αγωγή! - https://youtu.be/M5Ymti28NA8?t=6m35s
 
Τέρμα  με την προβοκάτσια! Όλοι πρέπει να βγάλουν τα συμπεράσματά τους για το ρόλο τους...

Κανείς να μην αποπροσανατολιστεί. Όλοι στον αγώνα!

ΥΓ: Επισυνάπτουμε και το άρθρο - τοποθέτηση του συναδέλφου με την ΑΣΕ (ΕΝΟΤΗΤΑ) και Δημοτικού Συμβούλου με τη Λαϊκή Συσπείρωση Μ. Σκούφαλου για την Δίχρονη Υποχρεωτική Προσχολική Αγωγή, που καταρρίπτει λέξη προς λέξη τις συκοφαντίες της ανακοίνωσης των "Ανεξάρτητων Εκπαιδευτικών", πριν καν την γράψουν!
Βασική Κατηγορία: 

Νέα από το Π.Α.ΜΕ

Τελευταία νέα

Τα πιο διαβασμένα