Δήλωση των αιρετών της ΑΣΕ στο ΑΠΥΣΠΕ Αττικής σχετικά με την απαλλαγή της διευθύντριας του 9ου ΔΣ Αχαρνών από τα καθήκοντά της

10/04/2019 - 22:49

Δήλωση των αιρετών στο ΑΠΥΣΠΕ Αττικής

Σχετικά με την απαλλαγή της διευθύντριας του 9ου ΔΣ Αχαρνών από τα καθήκοντά της

Οι αιρετοί εκπρόσωποι των εκπαιδευτικών με το ψηφοδέλτιο της ΑΣΕ, δεσμευτήκαμε ότι θα ήμαστε το «μάτι και το αυτί» των συναδέλφων στα υπηρεσιακά συμβούλια, ότι δηλαδή και από αυτή τη θέση θα συμβάλλουμε στην υπεράσπιση των εργασιακών δικαιωμάτων των εκπαιδευτικών και των μορφωτικών δικαιωμάτων των μαθητών.      

Συμμετείχαμε ενεργά και σταθήκαμε στο πλάι όλων των φορέων του κινήματος (Σύλλογος «Σωκράτης», Σύλλογος Διδασκόντων, Ένωση και Σύλλογος Γονέων) στα οξυμένα προβλήματα που προέκυψαν στη λειτουργία της σχολικής κοινότητας του 9ου ΔΣ Αχαρνών από την απαράδεκτη, αντισυναδελφική και αντιπαιδαγωγική στάση της διευθύντριας του σχολείου.

Η δράση και η αποφασιστικότητα όλων των παραπάνω, οδήγησε τη διοίκηση στην απαλλαγή της συγκεκριμένης διευθύντριας από τα διοικητικά της καθήκοντα έτσι, ώστε να επανέλθει το αναγκαίο παιδαγωγικό κλίμα που πρέπει να υπάρχει στα σχολεία.

Σαν αιρετοί εκπρόσωποι της ΑΣΕ από την αρχή πιέσαμε να δοθεί λύση σε αυτή την κατεύθυνση, στηρίζοντας το αίτημα των μαζικών φορέων μέσα και έξω από το υπηρεσιακό συμβούλιο.

Με την ίδια λογική θα συνεχίσουμε να συμβάλλουμε με κάθε τρόπο από τη θέση των αιρετών στο πλάι των συναδέλφων, των γονιών, των μαθητών ενάντια στην αντιλαϊκή-αντιεκπαιδευτική πολιτική.

Μπαρμπέρης Μάκης(τακτικός),

6936958518  mikebarberis@yahoo.com

  Σακαρετσάνος Λάμπρος(αναπληρωματικός)

Αιρετοί στο ΑΠΥΣΠΕ Αττικής με την Αγωνιστική Συσπείρωση Εκπαιδευτικών

Αθήνα, 10-04-2019

Βασική Κατηγορία: 

Νέα από το Π.Α.ΜΕ

Τελευταία νέα

Τα πιο διαβασμένα