ΕΛΜΕ Πειραιά: Για την 4η Έκθεση Εικαστικών Τεχνών

25/02/2019 - 11:52

Το Δ.Σ. της ΕΛΜΕ Πειραιά, με χαρά ανακοινώνει ότι από 1 Απριλίου 2019 μέχρι και 10 Απριλίου 2019 θα πραγματοποιηθεί η 4η Έκθεση Εικαστικών Τεχνών στο φιλόξενο χώρο του πρώην εργοστασίου "Καχραμάνογλου" στο Κερατσίνι.

Μία πρωτοβουλία της ΕΛΜΕ Πειραιά, που δίνει τη δυνατότητα στους εκπαιδευτικούς του Πειραιά να εκθέσουν το πλούσιο έργο τους και που έχει πια καθιερωθεί στην πόλη μας.

Στο πλαίσιο αυτό, το Σάββατο 23/2 στις 12:00 στο γραφεία της ΕΛΜΕ Πειραιά (3ο ΓΕΛ Πειραιά, Μαυρομιχάλη 14) θα πραγματοποιηθεί το πρώτο μάζεμα της Οργανωτικής Επιτροπής για τον καθορισμό του θέματος της Έκθεσης και ορισμένων πρώτων οργανωτικών ζητημάτων. Καλούμε όποιον συνάδελφο επιθυμεί, να πάρει μέρος. Σε περίπτωση αδυναμίας κάποιου συναδέλφου να παρευρεθεί μπορεί εναλλακτικά να στείλει email με τις προτάσεις του στο elmepeir@yahoo.gr.

(η πραγματοποίηση της Έκθεσης τον Απρίλη του 2019 και όχι το Νοέμβριο του 2018, όπως είχε προγραμματιστεί αρχικά σε συνεννόηση με τη Δημοτική Πινακοθήκη, οφείλεται τελικά σε αδυναμία παραχώρησης της αίθουσας της Δημοτικής Πινακοθήκης Πειραιά).

Νέα από το Π.Α.ΜΕ

Τελευταία νέα

Τα πιο διαβασμένα