Ενημερωτικό των Αιρετών της ΑΣΕ στο ΠΥΣΠΕ Ανατ. Αττικής

06/09/2018 - 14:00

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΤΩΝ ΑΙΡΕΤΩΝ

ΤΡΙΜΠΟΥ ΔΗΜΗΤΡΗ: Τηλ. 6978269331 Mail : trimpos.dimitris@gmail.com

ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ: Τηλ.6945375612 Mail: panosevaggelou@gmail.com

Εκλεγμένων με το ψηφοδέλτιο της Α.Σ.Ε. στο ΠΥΣΠΕ Ανατολικής Αττικής.

Συναδέλφισσες, συνάδελφοι

Με την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς ευχόμαστε σε όλους καλή σχολική χρονιά με υγεία σε σας και τις οικογένειές σας και καλούς αγώνες για το μέλλον το δικό μας και των παιδιών μας.

Εκφράζουμε την αμέριστη συμπαράστασή μας και την αλληλεγγύη μας στους πυρόπληκτους εκπαιδευτικούς και γονείς στις πυρκαγιές του Ιουλίου.

Η νέα σχολική χρονιά βρίσκει τους κατοίκους των πυρόπληκτων περιοχών καθώς και πολλούς εκπαιδευτικούς ξεσπιτωμένους να προσπαθούν να κλείσουν τις πληγές και να αντιμετωπίσουν τις δυσκολίες.

Καταδικάζουμε την εγκληματική έλλειψη σχεδίων για την αντιμετώπιση έκτακτων αναγκών που στοίχισε τη ζωή τόσων αθώων ανθρώπων.

Δηλώνουμε ότι θα είμαστε στο πλάι συναδέλφων και γονιών παρέχοντάς τους όποια βοήθεια μπορούμε, διεκδικώντας να παρθούν τα μέτρα προστασίας που έχουν ανάγκη .

Συναδέλφισσες –συνάδελφοι

και η νέα σχολική χρονιά βρίσκει τα σχολεία της περιοχή μας με εκατοντάδες κενά που πρέπει να καλυφτούν με αναπληρωτές.

Στο Υπηρεσιακό Συμβούλιο εκφράσαμε την αντίθεσή μας και καταψηφίσαμε τις υπεραριθμίες τονίζοντας την ανάγκη να παραμείνουν οι εκπαιδευτικοί στα σχολεία τους, καθώς και να οριστεί δάσκαλος υπεύθυνος ολοημέρου όταν στο σχολείο υπάρχουν πάνω από 2 τμήματα ολοήμερου.

Πάγια θέση μας και απαίτηση από την πολιτική ηγεσία είναι ο διορισμός όλων των αναπληρωτών που έχουν δουλέψει στην εκπαίδευση ώστε να καλυφτούν όλα τα κενά που σύμφωνα με τις δικές τους εκτιμήσεις φτάνουν τις 25.000.

Καλούμε τους αναπληρωτές εκπαιδευτικούς να συσπειρωθούν στα Σωματεία και μαζί να παλέψουμε για την ικανοποίηση όλων των αναγκαίων μέτρων όπως , άδειες , στέγαση, μεταφορά , σίτιση όλων των αναπληρωτών.

Μετά από πέντε χρόνια ταλαιπωρίας των συναδέλφων των μη κοινών ειδικοτήτων, οι οποίοι μετατάχθηκαν το 2013 από τη Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση, ήρθε επιτέλους η ώρα να ικανοποιηθεί το πάγιο αίτημα να αποδοθούν οργανικές θέσεις.

Εξακολουθεί να ταλαιπωρεί τόσο τους συναδέλφους αλλά και τα σχολεία η μη απόδοση οργανικών θέσεων στις κοινές ειδικότητες και κυρίως σε εκπαιδευτικούς ΠΕ06 και ΠΕ11(αγγλικών και γυμναστικής).

Την επίθεση στα εργασιακά μας δικαιώματα ,στους μισθούς μας και στις συντάξεις ,μόνο με κοινό, οργανωμένο, αγώνα μπορούμε να τη σταματήσουμε .

ΚΑΛΗ ΔΥΝΑΜΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΠΟΥ ΕΡΧΟΝΤΑΙ .

ΣΕΠΤΕΜΒΡΗΣ 2018

Βασική Κατηγορία: 

Νέα από το Π.Α.ΜΕ

Τελευταία νέα

Τα πιο διαβασμένα