ΣΕΠΕ "Ρόζα Ιμβριώτη": Δελτίο τύπου για κινητοποιήσεις και παρεμβάσεις του Συλλόγου μας

20/12/2018 - 18:10

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

  • ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΗ ΣΤΟ 1ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΒΥΡΩΝΑ 19/12

Το Δ.Σ. του Συλλόγου χαιρετίζει τις/τους συναδέλφους του 1ου Δημοτικού Βύρωνα που συμμετείχαν στη στάση εργασίας στις 19/12 το πρωί, ως ένδειξη διαμαρτυρίας για την αυταρχική στάση της διευθύντριας του σχολείου, που την Παρασκευή 14/12 ξεπέρασε κάθε όριο φτάνοντας ακόμα και στη χειροδικία! Το Δ.Σ. καλεί και όσους συναδέλφους δε συμμετείχαν να συστρατευτούν με τον Σύλλογό μας, το Σωματείο μας, κόντρα σ’ αυτή τη βάρβαρη πολιτική, που τσακίζει τη ζωή μας, αλλά και κόντρα στον αυταρχισμό. Κανένας μόνος/η, με συλλογική στάση θα προχωρήσουμε!

Ιδιαίτερα δε ευχαριστούμε τον Σύλλογο Γονέων του σχολείου, την Ένωση Γονέων Βύρωνα καθώς και την Ομοσπονδία Γονέων Αττικής για την παρουσία τους και τη στήριξή τους. Ευχαριστούμε ιδιαίτερα όσους γονείς (και ήταν αρκετοί αυτοί) έμειναν ως το τέλος της στάσης απέξω μαζί μας!

Συναδέλφισσες, συνάδελφοι, φίλοι γονείς,

Με ενότητα και αγώνα απαντάμε στην αντιλαϊκή πολιτική και στον αυταρχισμό και διεκδικούμε όσα μας ανήκουν!

  • ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΚΕΡΑΙΕΣ 18/12

Την Τρίτη 18/12 ο αντιπρόεδρος του Συλλόγου μας έκανε παρέμβαση στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Βύρωνα και συγκεκριμένα στο θέμα της εγκατάστασης κεραιών κοντά σε σχολεία και όχι μόνο, που έχουν πολλαπλασιαστεί πολύ τελευταία.

Τόνισε ότι το 2018 μπορούμε και τα επιτεύγματα της επιστήμης και της τεχνολογίας να χρησιμοποιούμε αλλά ταυτόχρονα μπορούμε και πρέπει να εξαλείψουμε τις όποιες επικίνδυνες βλάβες προκαλούνται στον οργανισμό εξ αιτίας αυτής της χρήσης.

Και σε κάθε περίπτωση ζητάμε να λάβει μέτρα ο Δήμος Βύρωνα, ώστε και να σταματήσει η χρήση όσων κεραιών είναι δίπλα σε σχολεία αλλά και να αποτρέψει την εγκατάσταση νέων κεραιών κοντά στα σχολεία! Δε θα επιτρέψουμε η υγεία των παιδιών μας, των εργαζομένων αλλά και όλων των κατοίκων να υποταχθεί στα κέρδη των μεγάλων επιχειρήσεων στον χώρο της κινητής τηλεφωνίας! Πάρτε μέτρα!

Για το Δ.Σ.

          Ο Πρόεδρος                                                               Η Γ. Γραμματέας

    Κοπριτέλης Απόστολος                                                      Γλαβίνα Σουζάνα

 

Βασική Κατηγορία: 

Νέα από το Π.Α.ΜΕ

Τελευταία νέα

Τα πιο διαβασμένα