ΣΕΠΕ "Ρόζα Ιμβριώτη": Δελτίο Τύπου για τη σημερινή Παράσταση Διαμαρτυρίας στο Υπ. Προστασίας του Πολίτη

12/01/2019 - 22:17

Δελτίο Τύπου για τη σημερινή Παράσταση Διαμαρτυρίας στο Υπ. Προστασίας του Πολίτη ενάντια στην καταστολή, στην οποία συμμετείχε και ο Σύλλογός μας «ΡΟΖΑ ΙΜΒΡΙΩΤΗ»

Σε Παράσταση διαμαρτυρίας  στο υπουργείο Προστασίας του Πολίτη, προχώρησε το Σάββατο 12/1/2018 ο Σύλλογός μας «ΡΟΖΑ ΙΜΒΡΙΩΤΗ» μαζί με άλλα Πρωτοβάθμια Σωματεία Εκπαιδευτικών της Αττικής και εκπροσώπους από ΟΛΜΕ – ΔΟΕ για να εκφράσουμε την έντονη διαμαρτυρία μας για την άγρια καταστολή από τα ΜΑΤ στην απεργιακή συγκέντρωσή την Παρασκευή 11 Γενάρη, που είχε σαν αποτέλεσμα να τραυματιστεί σοβαρά από χειροβομβίδα κρότου-λάμψης ο εκπαιδευτικός και βουλευτής του ΚΚΕ Γιάννης Δελής, η εκπαιδευτικός Θεοδώρα Δριμάλα, μέλος του ΔΣ της ΔΟΕ και στέλεχος του ΠΑΜΕ και ο εκλεγμένος φοιτητής στο ΔΣ του Ιστορικού - Αρχαιολογικού Έρης Γιάννης.

Η υπουργός Όλγα Γεροβασίλη, με την οποία συναντήθηκε αντιπροσωπεία των εκπαιδευτικών σωματείων  , για άλλη μια φορά αρνήθηκε τις πολιτικές ευθύνες της κυβέρνησης, δηλώνοντας ότι καταδικάζει την επίθεση που  ήταν ένα «τυφλό χτύπημα», για το οποίο δεν έδωσε εντολή η ηγεσία της αστυνομίας, ούτε η πολιτική ηγεσία του υπουργείου.

Οι εκπαιδευτικοί από την πλευρά μας  επισημάναμε  τις ευθύνες της κυβέρνησης, που παρέταξε τις κλούβες και τα ΜΑΤ και  αρνήθηκε το αίτημά μας για συνάντηση με τον πρωθυπουργό και ανανεώσαμε το αγωνιστικό μας  ραντεβού για τη νέα απεργιακή κινητοποίηση των εκπαιδευτικών τη Δευτέρα 14 Γενάρη.

ΟΛΕΣ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΑΠΕΡΓΙΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΑ 14/1 ΚΑΙ ΣΤΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΣΤΙΣ 15:00 ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ! ΝΑ ΑΠΟΣΥΡΘΕΙ ΤΟ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ ΤΩΝ ΑΠΟΛΥΣΕΩΝ ΤΩΡΑ! ΝΑ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΤΕΙ Η ΚΑΤΑΣΤΟΛΗ!

Για το Δ.Σ.

          Ο Πρόεδρος              Η Γ. Γραμματέας

    Κοπριτέλης Απόστολος    Γλαβίνα Σουζάνα

 

Βασική Κατηγορία: 

ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΣΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ

Νέα από το Π.Α.ΜΕ

Τελευταία νέα

Τα πιο διαβασμένα