ΣΕΠΕ "Ρόζα Ιμβριώτη": Δελτίο τύπου για τη 2η Δωρεάν παιδική θεατρική παράσταση!

10/02/2019 - 22:07

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΓΙΑ ΤΗ 2η ΔΩΡΕΑΝ ΘΕΑΤΡΙΚΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΜΑΣ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ!

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 10 Φεβρουαρίου 2019, στον  δημοτικό κινηματογράφο «ΛΟΥΪΖΑ» στον Βύρωνα, και η 2η παιδική παράσταση, προσφορά του Συλλόγου μας για τα παιδιά των συναδέλφων, τους φίλους τους και όλα τα παιδιά  των σχολείων της περιοχής μας, σε μια δύσκολη περίοδο για τις λαϊκές οικογένειες και τα παιδιά τους!

Γύρω στα 200 άτομα παιδιά και γονείς έμειναν καθηλωμένοι για μια περίπου ώρα παρακολουθώντας τη θεατρική ομάδα «ΔΥΝΑΜΟ» στην παράσταση «Η ΧΩΡΑ ΤΩΝ ΑΡΑΛΥΚΩΝ»!

Ο πρόεδρος του Συλλόγου, αφού ευχαρίστησε και πάλι παιδιά και γονείς για την ανταπόκρισή τους, κάλεσε τους γονείς σε κοινή συμπόρευση, στους αγώνες που δώσαμε και δίνουμε για την μονιμοποίηση τώρα των 30.000 αναπληρωτών συναδέλφων μας εκπαιδευτικών, που για χρόνια διασχίζουν τη χώρα με μια βαλίτσα στο χέρι, για να έχουν όλα τα παιδιά από την πρώτη μέρα της σχολικής χρονιάς τους εκπαιδευτικούς τους!

Ιδιαίτερα ευχαρίστησε τους εκπροσώπους της Ένωσης Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων Βύρωνα για την παρουσία τους και την συμπόρευσή τους με τους στόχους και τις θέσεις  του Συλλόγου μας σε όλους τους αγώνες που δώσαμε και δίνουμε για να έχουν όλα τα παιδιά μας σύγχρονα και ασφαλή σχολεία ιδιαίτερα δε για τον αγώνα μας στο 4ο Δημοτικό Σχολείο.

Βάζουμε μπροστά τις ανάγκες μας για σχολεία με δασκάλους με σταθερή παιδαγωγική σχέση εκπαιδευτικού-μαθητή, με σταθερή εργασία. Ζητάμε τη μονιμοποίηση τώρα των 30.000 αναπληρωτών εκπαιδευτικών! Από αυτό δεν θα κάνουμε βήμα πίσω.

Διεκδικούμε σχολεία για τη μόρφωση που έχουν ανάγκη και δικαιούνται τα παιδιά μας!

Σας ευχαριστούμε όλους. Δείτε τις επόμενες μέρες φωτογραφίες στο sylimvrioti.gr.

Για το Δ.Σ.

   Ο Πρόεδρος                                                               Η Γ. Γραμματέας

Κοπριτέλης Απόστολος                                                        Γλαβίνα Σουζάνα

Βασική Κατηγορία: 

Νέα από το Π.Α.ΜΕ

Τελευταία νέα

Τα πιο διαβασμένα