ΣΕΠΕ "Σωκράτης": Επιδεικτική απουσία της Δημοτικής Αρχής Αχαρνών στη συνάντηση με εκπαιδευτικούς-γονείς

24/02/2019 - 18:01

Καταγγελία : Επιδεικτική απουσία της Δημοτικής Αρχής από προγραμματισμένη συνάντηση με εκπαιδευτικούς και γονείς.

Νέα παράσταση διαμαρτυρίας και συνάντηση με τον Δήμαρχο τη Δευτέρα 4 Μάρτη στις 13.30 στο δημαρχείο

Σε συνέχεια της συνάντησης του Δ.Σ. του ΣΕΠΕ «ο Σωκράτης» με τον Πρόεδρο της Σχολικής Επιτροπής για την Πρωτοβάθμια, και με δεδομένο ότι δε λάβαμε συγκεκριμένη δέσμευση, αναφορικά με την άμεση χρηματοδότηση για την επαρκή κάλυψη των αναγκών των σχολικών μονάδων, ο πρόεδρος της σχολικής επιτροπής ανέλαβε την ευθύνη να διαμεσολαβήσει για τον προγραμματισμό συνάντησης με το Δήμαρχο. Μας ανακοινώθηκε ότι η συνάντηση της  Δημοτικής αρχής με τον Σύλλογο εκπαιδευτικών και τους γονείς (παρουσία του Προέδρου της Σχολικής Επιτροπής) ορίστηκε για την Παρασκευή 22/2.

Στη συνάντηση όχι μόνο έλαμψε δια της απουσίας του ο Δήμαρχος αλλά και δεν επέδειξε την ανάγκη να εκπροσωπηθεί από κάποιο εντεταλμένο Δημοτικό Σύμβουλο, ως ένδειξη ελάχιστου σεβασμού προς το σύνολο των παραβρισκόμενων εκπαιδευτικών και μαζικών φορέων των γονέων.

Καταγγέλλουμε τη Δημοτική Αρχή και προσωπικά το Δήμαρχο. Αξίζει να τονιστεί ότι το γεγονός αυτό είναι ενδεικτικό της αντίληψης με την οποία η Δημοτική Αρχή αντιμετωπίζει τα προβλήματα που ταλανίζουν τα σχολεία του Δήμου.

Το Δ. Σ. του Συλλόγου Εκπαιδευτικών Π.Ε. Αν. Αττικής «ο Σωκράτης»  καλεί τους εκπαιδευτικούς, την Ένωση Γονέων και Συλλόγους Γονέων Δήμου Αχαρνών, την Δ’ ΕΛΜΕ Αν. Αττικής, τα Σωματεία και τους Φορείς της περιοχής στην παράσταση διαμαρτυρίας και συνάντηση με τον Δήμαρχο τη Δευτέρα 4/3/2019 και ώρα 13.30 στο δημαρχείο.

Για το Δ.Σ

   Ο   ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                 H  ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

     ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ  ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ               ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΧΟΥΤΑ

Νέα από το Π.Α.ΜΕ

Τελευταία νέα

Τα πιο διαβασμένα