ΣΕΠΕ "Σωκράτης": Καταγγελία: Η Δημοτική Αρχή Μενιδίου απούσα, η αστυνομία παρούσα!

07/03/2019 - 19:07

Καταγγελία

Συνεχίζεται ο εμπαιγμός προς Εκπαιδευτικούς και Γονείς:
Η Δημοτική Αρχή Μενιδίου απούσα, η αστυνομία παρούσα

Μετά την επιδεικτική απουσία της Δημοτικής Αρχής από την προηγούμενη προγραμματισμένη συνάντηση με το Σύλλογο Εκπαιδευτικών Π.Ε. Αν. Αττικής «ο Σωκράτης» και μαζικούς φορείς των γονέων, ορίστηκε νέα συνάντηση τη Δευτέρα 4 Μαρτίου. Για άλλη μια φορά η Δημοτική Αρχή δήλωσε απούσα και αποδείχτηκε έμπρακτα η περιφρόνησή της προς τους εκπροσώπους της εκπαιδευτικής κοινότητας και τελικά η αντίληψή της για τον τρόπο επίλυσης των λειτουργικών προβλημάτων των δημόσιων σχολείων της περιοχής μας.

Αξίζει να υπογραμμίσουμε ότι ενώ η Δημοτική Αρχή δεν μπήκε στον κόπο να ενημερώσει για την «έκτακτη» απουσία της, ωστόσο εγκαίρως είχε ειδοποιήσει την Αστυνομία η οποία ήταν παρούσα στην παράσταση διαμαρτυρίας μας.

Είναι ξεκάθαρος ο λόγος της απουσίας της δημοτικής αρχής από τις συναντήσεις:

Τι να απαντήσουν μπροστά στα εξόφθαλμα ζητήματα των σχολείων μας;

Σχολεία χωρίς θέρμανση, χωρίς τα απαραίτητα είδη υγιεινής (χαρτί υγείας, σαπούνι, αντισηπτικά).

Σχολεία άκρως επικίνδυνα για την ασφάλεια των μαθητών (όπως τα δημοτικά 26ο-29ο). Σχολεία με τεράστιες ελλείψεις σε υλικοτεχνική υποδομή (σχολεία χωρίς υπολογιστές, χαρτί φωτοτυπικό).

Δε σταματάμε εδώ. Συνεχίζουμε τον αγώνα γονείς και εκπαιδευτικοί για δημόσια δωρεάν εκπαίδευση, για σχολεία που να ανταποκρίνονται στα σύγχρονα μορφωτικά δικαιώματα των παιδιών.  

Για το Δ.Σ

 

Ο   ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                                    H  ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

 

  ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ  ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ                          ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΧΟΥΤΑ

 

Νέα από το Π.Α.ΜΕ

Τελευταία νέα

Τα πιο διαβασμένα