Σύλλογος Γονέων Δημ. Σχ. Χορτιάτη: “Συνεπείς” για πρώτη φορά στο λόγο τους!

14/09/2018 - 21:19

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΣΥΝΕΠΕΙΣ ΣΤΟ ΛΟΓΟ ΤΟΥΣ!

Ως Σύλλογος Γονέων Δημοτικού Σχολείου Χορτιάτη είχαμε πραγματοποιήσει στις 11/6/18, με τη λήξη της σχολικής χρονιάς, παράσταση διαμαρτυρίας στο Δημοτικό Συμβούλιο, σχετικά με τα χρόνια και διαρκώς οξυνόμενα προβλήματα συντήρησης του σχολείου, όπου, ειδικά για το ζήτημα του υπογείου που πλημμυρίζει με την πρώτη βροχή μας ειπώθηκε με απύθμενο θράσος “να μην περιμένουμε τίποτα”!

Πράγματι, “συνεπείς” για πρώτη φορά στο λόγο τους... δεν έκαναν τίποτα απολύτως στο σχολείο όλο το καλοκαίρι κι ενώ τα προβλήματα συνέχισαν να οξύνονται: μέσα στον Ιούλη το υπόγειο πλημμύρισε ξανά με το ύψος του νερού να φτάνει τα 30 εκατοστά  (!) και να χρειάζεται η συνδρομή της Πυροσβεστικής. Οι χώροι σήμερα  του υπογείου δε μπορούν να χρησιμοποιηθούν  καθώς αποπνέουν έντονη μυρωδιά μούχλας και υπάρχουν πολλές καταστροφές . Φαντάζεται εύκολα κανείς τι μπορεί να επακολουθήσει το χειμώνα... Υπάρχει άλλωστε σχετικό  ιστορικό.

Πρόκειται για μια στάση συνειδητής απαξίωσης από τη δημοτική Αρχή των αναγκών των παιδιών μας σε σύγχρονες, ασφαλείς κι ανθρώπινες συνθήκες διαβίωσης στο σχολείο που μόνο η λέξη “ντροπή” της ταιριάζει. Γι’ άλλη μια φορά τους καθιστούμε υπεύθυνους για οτιδήποτε συμβεί στα παιδιά μας, εξαιτίας της μη ανταπόκρισής τους στις σχετικές υποχρεώσεις τους και παραμένουμε σε αγωνιστική ετοιμότητα για μια ακόμη σχολική χρονιά.          

Το Δ.Σ.

Βασική Κατηγορία: 

Νέα από το Π.Α.ΜΕ

Τελευταία νέα

Τα πιο διαβασμένα