Αγωνιστικός Χαιρετισμός, της Α.Σ.Ε. του ΣΕΠΕ "ΡΟΖΑ ΙΜΒΡΙΩΤΗ", για τις εκλογές 29/11 για νέο Δ.Σ. και Ε.Ε. Συνεχίζουμε πιο δυνατοί!

01/12/2019 - 18:46

ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΣ ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΣ ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥΣ

ΓΙΑ ΕΚΛΟΓΕΣ ΝΕΟΥ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΚΑΙ ΕΞΕΛ. ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ

Χαιρετίζουμε τις συναδέλφισσες και τους συναδέλφους που συμμετείχαν μαζικά στις εκλογικές  διαδικασίες του Συλλόγου μας για την ανάδειξη νέου Διοικητικού Συμβουλίου και  Εξελεγκτικής Επιτροπής.

Ιδιαίτερα χαιρετίζουμε για τη συμμετοχή τους τους  συναδέλφους μας αναπληρωτές - συμβασιούχους, το σκληρά δοκιμαζόμενο κομμάτι του κλάδου μας, και τους καλούμε να συμπαραταχθούν με τον Σύλλογό μας στους αγώνες για μονιμοποίηση ΟΛΩΝ!

Η Αγωνιστική Συσπείρωση, ο συνδυασμός που στηρίζει το ΠΑΜΕ, αναδείχθηκε και πάλι πρώτη δύναμη, ενισχυμένη σε ψήφους και ποσοστά και με διαφορά από τους υπόλοιπους συνδυασμούς, καταλαμβάνοντας πέντε από τις εννιά έδρες στο νέο Δ.Σ. (sylimvrioti.gr 1ο Ενημ)

Αυτό δείχνει την εμπιστοσύνη των συναδέλφων στον συνδυασμό μας, γιατί ξέρουν ότι όλα αυτά τα χρόνια, που έχουμε την ευθύνη της διοίκησης του Σωματείου μας, δεν τους ξεγελάσαμε, δεν τους κρύψαμε την αλήθεια, ήμασταν πάντα δίπλα τους.

Θαρρετά και με ειλικρίνεια τους μιλήσαμε για κάθε αντιλαϊκή – αντιεκπαιδευτική πολιτική. Θαρρετά και με ειλικρίνεια τους μιλήσαμε για την καπιταλιστική κρίση και τα αποτελέσματά της για τους εργαζόμενους, για τις αυταπάτες που έσπειραν και σπέρνουν οι άλλες παρατάξεις στην κυβερνητική εναλλαγή για την «ανάπτυξη»  των εκμεταλλευτών μας, για τους σχεδιασμούς και τις επιταγές της ΕΕ, του ΟΟΣΑ, του ΝΑΤΟ, που υπηρετούν οι κυβερνήσεις των αστικών κομμάτων ΠΑΣΟΚ/ ΚΙΝΑΛ- ΣΥΡΙΖΑ- Ν.Δ. με τα παρακλάδια τους.

Η αναγνώριση αυτή αποτελεί την καλύτερη απάντηση στην οποιαδήποτε προσπάθεια υπονόμευσης ή συκοφάντησης της δράσης του Σωματείου μας!

Ως Αγωνιστική Συσπείρωση δηλώνουμε ότι η ψήφος αυτή είναι για μας τιμή αλλά και ευθύνη και θα προσπαθήσουμε να ανταποκριθούμε με την πρωτοπόρα θέση, στάση και δράση μας στους αγώνες του Κλάδου μας και του εργατικού λαϊκού κινήματος, αλλά και να συνεχίσουμε να είμαστε δίπλα σε κάθε σχολείο και συνάδελφο που θα μας χρειαστεί! Θα συνεχίσουμε να παλεύουμε ανυποχώρητα και μαχητικά με όλες μας τις δυνάμεις μέσα από τις γραμμές του ταξικού κινήματος και του ΠΑΜΕ, υπερασπιζόμενοι τα δικαιώματα όλων των συναδέλφων, μονίμων και αναπληρωτών, αλλά και τη μόρφωση όλων των παιδιών του λαού μας. Για ένα σχολείο που θα μορφώνει και δε θα εξοντώνει, για ένα σχολείο που θα ικανοποιεί τις σύγχρονες μορφωτικές ανάγκες των μαθητών μας, για ένα δωρεάν Δημόσιο 12χρονο Σχολείο Γενικής Εκπαίδευσης, με Δίχρονη Υποχρεωτική Προσχολική Αγωγή για όλα τα παιδιά! Για ένα σχολείο που θα διδάσκει την πραγματική ιστορία του τόπου μας, και την επιστημονική αλήθεια, με μόνιμους εκπαιδευτικούς όλων των ειδικοτήτων, παιδαγωγούς της νέας γενιάς!

Σαν ΑΣΕ θα συνεχίζουμε να διεκδικούμε τη μονιμοποίηση όλων των συμβασιούχων στην εκπαίδευση, την εξίσωση δικαιωμάτων μονίμων και αναπληρωτών, να μην περάσει καμία αξιολόγηση, γιατί θα είναι ταφόπλακα για εκπαιδευτικούς, μαθητές και σχολεία. Θα παλέψουμε για πραγματική Δίχρονη Προσχολική Αγωγή με κρατική χρηματοδότηση και για Ειδική Αγωγή πλήρως επανδρωμένη, που δε θα πετά έξω κανένα παιδί. Θα παλέψουμε για την ανάκτηση των μισθολογικών απωλειών, για καθολική, δημόσια, κοινωνική ασφάλιση

Η συσπείρωση στο Σωματείο μας, η ενίσχυση των δυνάμεων του ΠΑΜΕ, αποτελεί παρακαταθήκη και συστατικό στοιχείο για το δυνάμωμα της πάλης. ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΣΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ!

30/11/2019

Βασική Κατηγορία: 

Νέα από το Π.Α.ΜΕ

Τελευταία νέα

Τα πιο διαβασμένα