Αίτημα για άμεση συνεδρίαση του ΔΣ της ΔΟΕ για άμεση κλιμάκωση του αγώνα μας

03/03/2018 - 11:53

ΠΡΟΣ ΤΟ Δ.Σ. ΤΗΣ ΔΟΕ

Αίτημα για άμεση συνεδρίαση του Δ.Σ. για άμεση κλιμάκωση του αγώνα μας

Συνάδελφοι,

μετά τη σημερινή (2 Μάρτη) μεγάλη συγκέντρωση στο Υπ. Παιδείας στην Αθήνα, στη Θεσ/νίκη και σε άλλες πόλεις της χώρας, αλλά και τα γεγονότα που ακολούθησαν με την επιχείρηση άγριας καταστολής από τα ματ, με ξύλο, χημικά και τον τραυματισμό των δύο συναδέλφων μας, θεωρούμε ότι πρέπει να συνεδριάσει άμεσα το Δ.Σ. της ΔΟΕ, τη Δευτέρα το πρωί, για να οργανώσουμε την κλιμάκωση του αγώνα μας με πανελλαδική απεργιακή κινητοποίηση το αμέσως επόμενο διάστημα.

Αιτήματα αιχμής και πάλι οι μαζικοί μόνιμοι διορισμοί τώρα για να καλυφθούν τα πάνω από 25.000 κενά στην εκπαίδευση – εξίσωση δικαιωμάτων των αναπληρωτών με των μονίμων και Δίχρονη Υποχρεωτική Προσχολική Αγωγή τώρα για όλα τα νήπια προνήπια στα δημόσια Νηπιαγωγεία.

Τη διάθεση για κλιμάκωση θεωρούμε ότι την έδειξαν οι συνάδελφοι με τη μαχητική τους παρουσία σήμερα, αλλά και με τις τοποθετήσεις τους στη συζήτηση που οργανώθηκε σήμερα μέσα στο Υπ. Παιδείας όπου συμμετείχαν εκπαιδευτικοί από όλη τη χώρα.

Σε κάθε περίπτωση καλούμε τους Συλλόγους να καλέσουν να προκηρυχτεί Απεργία και Γενικές Συνελεύσεις για οργάνωση της πάλης.

 

Δριμάλα Θεοδώρα

Μαρίνης Σπύρος

Εκλεγμένοι της ΑΣΕ στο Δ.Σ. της ΔΟΕ

2/3/2018

Βασική Κατηγορία: 

Νέα από το Π.Α.ΜΕ

Τελευταία νέα

Τα πιο διαβασμένα