ΣΕΠΕ "Γ. Σεφέρης"

Δελτίο τύπου σχετικά με τις αποφάσεις της έκτακτης ΓΣ

14/09/2021 - 20:59

Δελτίο τύπου σχετικά με τις αποφάσεις της έκτακτης ΓΣ

Πραγματοποιήθηκε τη  Δευτέρα 13/09/21 στο προαύλιο του 1ου Δημοτικού σχολείου Ηρακλείου ​ έκτακτη Γ.Σ ενημέρωσης των μελών του ΣΕΠΕ «Γ. ΣΕΦΕΡΗΣ» για τον νόμο 4823/21 και τα παραπέρα αγωνιστικά βήματα απάντησης απέναντι  στους  σχεδιασμούς του  ΥΠΑΙΘ  που αποφάσισε το Δ.Σ.  στην τελευταία του συνεδρίαση την Τρίτη 7/09/21.

Στη συγκεκριμένη συγκέντρωση των μελών παρουσιάστηκε από τον πρόεδρο του Δ.Σ.  η παρακάτω  εισήγηση και στη συνέχεια  από τη γραμματέα του Δ.Σ. παρουσιάστηκαν κριτικά βασικά άρθρα και της πολιτικής στόχευσης του νόμου.

 Ακολούθησαν τοποθετήσεις από τα παρευρισκόμενα μέλη οι οποίες  διαβεβαίωσαν την αντίθεση τους απέναντι στον νόμο, συμφωνώντας με την κατεύθυνση, το διεκδικητικό πλαίσιο και το πρόγραμμα δράσης της εισήγησης και ουσιαστικά αποτύπωσαν την αγωνιστική διάθεση των συναδέλφων για απεργία – αποχή από κάθε διαδικασία της αξιολόγησης.

Καλούμε το ΔΣ της ΔΟΕ και στη βάση της απόφασης για απεργία – αποχή  που παραμένει σε ισχύ, να επικαιροποιήσει με όλα τα απαραίτητα μέτρα την απόφαση στη βάση της νέας Υπουργικής Απόφασης.

Να επικαιροποιήσει τα έγγραφα δήλωσης της Απεργίας – Αποχής και να σταλούν ξανά όλα τα πρακτικά βήματα. Να στηριχθούν οι συνεδριάσεις των Συλλόγων Διδασκόντων, να οργανωθεί η υλοποίηση της απόφασης για Απεργία – Αποχή.

Επιπλέον η ΔΟΕ να πάρει απόφαση για απεργία – αποχή και από την ατομική αξιολόγηση και ενάντια στην εφαρμογή του νόμου 4808/21 που καταργεί εργασιακά και συνδικαλιστικά δικαιώματα!

Το ΔΣ

Βασική Κατηγορία: 

Νέα από το Π.Α.ΜΕ

Τελευταία νέα

Τα πιο διαβασμένα