ΣΕΠΕ "Ρόζα Ιμβριώτη"

Εγγραφο συνταξιοδοτικού ερωτήματος και λίγα λόγια για τη διαδικασία συνταξιοδότησης

23/02/2021 - 00:11

ΕΝΤΥΠΟ ΣΥΝΤΑΞΙΟΔΟΤΙΚΟΥ ΕΡΩΤΗΜΑΤΟΣ ΓΙΑ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΜΑΣ "ΡΟΖΑ ΙΜΒΡΙΩΤΗ"
μόνο ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥΣ ΘΈΛΟΥΝ ΤΩΡΑ ΝΑ ΥΠΟΒΑΛΟΥΝ ΑΙΤΗΣΗ ΣΥΝΤΑΞΙΟΔΟΤΗΣΗΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΕΠΕΙΓΟΝΤΑ ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ!

Συναδέλφισσες, συνάδελφοι, είναι χρήσιμο να δείτε-ακούσετε με προσοχή την εκδήλωσή μας 21/2/2021 για το ασφαλιστικό.

Αν παρακολουθήσετε με προσοχή τις δύο εισηγήσεις, είναι σχεδόν σίγουρο ότι θα μπορέσετε να τοποθετήσετε τον εαυτό σας στην κατάλληλη θέση και να σας απαντηθούν βασικά ερωτήματα. Και από τις απαντήσεις σε πιο συγκεκριμένα ερωτήματα, ίσως καλυφθείτε αλλά τα βασικά λέγονται στην αρχή και στο τέλος της εκδήλωσης.

Σε κάθε περίπτωση σας στέλνουμε τη φόρμα για συνταξιοδοτικό ερώτημα και αφορά - στη φάση αυτή- μόνο συναδέλφους που θέλουν να υποβάλουν αίτηση συνταξιοδότησης τώρα και επείγονται να τους απαντηθούν κάποιο/α ερώτημα/τα. Οι υπόλοιποι στείλτε ερωτήματα αργότερα.

Να μη σας πιάνει πανικός, εκείνο που πρέπει να κάνετε άμεσα είναι να υποβάλετε ως 10/3/2021, όταν ανοίξει το σύστημα, την ηλεκτρονική αίτηση συνταξιοδότησης. Μετά, έχετε ένα μήνα για να πάρετε τις απαντήσεις σας σε ερωτήματα και να ανακαλέσετε ή να αφήσετε την αίτηση συνταξιοδότησης να προχωρήσει οπότε σημαίνει ότι είναι οριστικό και βγαίνετε αυτοδίκαια στη σύνταξη στις 31/8/2021.

Κάνουμε έκκληση σε όλες και όλους, για να βοηθήσουμε τους συγκεκριμένους συναδέλφους, παράκληση μη στείλετε ερωτήματα οι υπόλοιποι, που θέλετε να μάθετε κάτι για αργότερα, γιατί, αν μαζευτούν πολλά, δε θα μπορέσουν να απαντήσουν οι συνάδελφοι-εργαζόμενοι στα ασφαλιστικά ταμεία που μας εξυπηρετούν τα τελευταία χρόνια.

Τέλος, έχουν έρθει συγκεκριμένες οδηγίες υπηρεσιακά που λένε τι και πώς θα ενεργήσετε, για να καταθέσετε αργότερα τα δικαιολογητικά σας, που αναφέρονται συγκεκριμένα και τα περισσότερα βρίσκονται στην υπηρεσία και εκεί με ραντεβού θα τα συμπληρώσετε.

Με βάση τα παραπάνω από πουθενά δεν πηγάζει ότι πρέπει να τρέχετε στους διάφορους εργατολόγους και να τους πληρώνετε αδρά.

Σε κάθε περίπτωση, το Δ.Σ. είναι στη διάθεσή σας για κάθε βοήθεια.

Σας επισυνάπτουμε το έγγραφο συνταξιοδοτικού ερωτήματος.

Το ΔΣ

 

Βασική Κατηγορία: 

Εκδήλωση Ασφαλιστικό ΣΕΠΕ Ιμβριώτη - Ηλιούπολης

Νέα από το Π.Α.ΜΕ

Τελευταία νέα

Τα πιο διαβασμένα