ΕΛΜΕ ΚΙ - Εργατικό Κέντρο ΚΙ: Εκδήλωση Αλληλεγγύης προς το λαό και τα παιδιά της Παλαιστίνης

10/11/2014 - 18:29

Το ΔΣ της ΕΛΜΕ-ΚΙ, σε συνεργασία με την Ελληνική Επιτροπή Διεθνούς Δημοκρατικής Αλληλεγγύης (ΕΕΔΔΑ), έχει προγραμματίσει την επίσκεψη στο Νομό και περιοδεία σε σχολεία του Άκελ Τακάζ, Προέδρου της Επιτροπής Ειρήνης και Αλληλεγγύης της Παλαιστίνης και συντονιστή Μέσης Ανατολής του Παγκόσμιου Συμβουλίου Ειρήνης, για τη Δευτέρα 10 και την Τρίτη 11 Νοέμβρη. Η επίσκεψη αυτή σηματοδοτεί τη λήξη της καμπάνιας «Ένα τετράδιο για τα παιδιά της Παλαιστίνης» στην οποία συμμετέχει η ΕΛΜΕ και την έναρξη της καμπάνιας ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης του ελληνικού λαού από την ΕΕΔΔΑ σχετικά με τις εξελίξεις στην Παλαιστίνη, ειδικότερα στην αποκλεισμένη από το Ισραήλ Λωρίδα της Γάζας και με σύνθημα «Τα παιδιά της Παλαιστίνης διεκδικούν το μέλλον που ονειρεύονται».

Στο παραπάνω πλαίσιο θα πραγματοποιηθεί εκδήλωση, με ομιλητή τον Άκελ Τακάζ, με θέμα: «Οι εξελίξεις στην Παλαιστίνη και τη Μέση Aνατολή, ο εγκληματικός ρόλος του ιμπεριαλισμού σε βάρος των λαών» την Τρίτη 11 Νοέμβρη στις 6.30 το απόγευμα στην αίθουσα εκδηλώσεων του Εργατικού Κέντρου.

Την εκδήλωση διοργανώνει η ΕΛΜΕ-ΚΙ από κοινού με το ΕΚ-ΚΙ.

Καλούμε τον λαό και τη νεολαία του Νομού, να δείξουν για μια ακόμα φορά τη διεθνιστική αλληλεγγύη τους στον αγωνιζόμενο παλαιστινιακό λαό και ιδιαίτερα στα παιδιά. Καλούμε επίσης μέχρι την Παρασκευή 14 Νοέμβρη να μεταφερθούν στο Εργατικό Κέντρο τα υλικά που έχουν συγκεντρωθεί στα σχολειά για τους μαθητές της Παλαιστίνης, προκειμένου να σταλούν όλα μαζί στον προορισμό τους.

 

Αργοστόλι 6 Νοέμβρη 2014

Για το ΔΣ της ΕΛΜΕ-ΚΙ

Βασική Κατηγορία: 

Νέα από το Π.Α.ΜΕ

Τελευταία νέα

Τα πιο διαβασμένα