ΕΛΜΕ Πειραιά: Το Πρόγραμμα δράσης της ΕΛΜΕ για το επόμενο διάστημα

26/03/2018 - 09:38
Πρόγραμμα δράσης της ΕΛΜΕ Πειραιά

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΔΡΑΣΗΣ

Συναδέλφισσες, Συνάδελφοι

Χαιρετίζουμε τη νέα μαζική συμμετοχή μονίμων και αναπληρωτών συναδέλφων στις απεργιακές συγκεντρώσεις στις 16 Μάρτη στην Αθήνα, στο Υπουργείο Παιδείας, στη Θεσσαλονίκη και σε άλλες περιοχές όλης της Ελλάδας.

Δεν «τσιμπάμε» από τις κυβερνητικές απάτες για δήθεν εξαγγελία διορισμών από τον Οκτώβρη του 2018, που θα έχουν προϋπόθεση το κλείσιμο της 4ης αξιολόγησης και την αξιολόγηση – αυτοαξιολόγηση των σχολείων. Δε δεχόμαστε τον εμπαιγμό της κυβέρνησης. Δε δεχόμαστε τα νέα σχέδια της κυβέρνησης που ανοίγουν τον δρόμο για απολύσεις, παλεύουμε ενωμένοι για το δικαίωμα στη μόνιμη και σταθερή εργασία.

Στην συνεδρίαση του Δ.Σ. στις 19/03/2018 αποφασίστηκαν τα παρακάτω:

  • 26/3 Δευτέρα και ώρα 14.30, να πραγματοποιηθεί σύσκεψη του Δ.Σ. της ΕΛΜΕ (στα γραφεία της ΕΛΜΕ), με την συμμετοχή της επιτροπής αναπληρωτών της ΕΛΜΕ καθώς και συναδέλφων για την εκτίμηση και την καλύτερη προετοιμασία των κινητοποιήσεων το επόμενο διάστημα.

  • 28/3 Τετάρτη και ώρα 14.00 προχωράμε σε παράσταση διαμαρτυρίας στη Δ/νση Πειραιά (από κοινού με γονείς) για τον προγραμματισμό των τμημάτων στα Γυμνάσιο για την σχολική χρονιά 2018-2019, που προβλέπει μείωση τμημάτων και κλείσιμο τομέα σε ΕΠΑΛ (έχει σταλεί και αναλυτική ανακοίνωση).

  • 30/3 Παρασκευή και ώρα 13.30 συμμετοχή στην πανεκπαιδευτική κινητοποίηση στο κέντρο της Αθήνας (θα σταλεί νέο ενημερωτικό).

Το ΔΣ

Νέα από το Π.Α.ΜΕ

Τελευταία νέα

Τα πιο διαβασμένα