Επιτροπή Αλληλεγγύης Σωματείων Μενιδίου

Κανένας μόνος! Με την αλληλεγγύη θα κρατηθούμε δυνατοί!

22/12/2020 - 14:18

ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ - ΦΟΡΕΩΝ ΜΕΝΙΔΙΟΥ

ΚΑΝΕΝΑΣ ΜΟΝΟΣ! ΜΕ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΘΑ ΚΡΑΤΗΘΟΥΜΕ ΔΥΝΑΤΟΙ!

Όλο το προηγούμενο διάστημα, με αιχμή τα ζητήματα της Υγείας, τα σωματεία και οι φορείς που υπογράφουμε το παρόν κείμενο οργανώσαμε πολύμορφες παρεμβάσεις, διεκδικώντας αποκλειστικά δημόσιο, δωρεάν και υψηλής ποιότητας σύστημα Υγείας για όλο το λαό καθώς και μέτρα οικονομικής στήριξης για τους εργαζόμενους και τα λαϊκά στρώματα της περιοχής μας.

Σε μια περίοδο που τα όρια της αντοχής μας δοκιμάζονται εξ’ αιτίας των αντιλαϊκών πολιτικών που εφάρμοσε η κυβέρνηση εν μέσω πανδημίας, μαζί με την αγωνιστική διεκδίκηση χρειάζεται να δυναμώσει και η έμπρακτη αλληλεγγύη.

Η Επιτροπή Αλληλεγγύης των Σωματείων και Φορέων του Μενιδίου οργανώνει Τριήμερο Αλληλεγγύης από Τρίτη 22/12 μέχρι Πέμπτη 24/12.

Συγκεντρώνουμε:

 Τρόφιμα

 Είδη ατομικής υγιεινής

 Παιχνίδια

 Φάρμακα (μη συνταγογραφούμενα)

που θα δοθούν σε οικογένειες ανέργων, απλήρωτων και απολυμένων συναδέλφων μας αλλά και σε κάθε συνδημότη μας που το έχει ανάγκη.

Η συγκέντρωση και η διανομή των αγαθών θα γίνεται καθημερινά 9.00 π.μ. - 1.00 μ.μ. στην αίθουσα του παραρτήματος του Συνδικάτου Οικοδόμων (ΔΕΚΕΛΕΙΑΣ 42 , ΜΕΝΙΔΙ, τηλ. 210 2463863) καθώς και απευθείας μετά από επικοινωνία στα εξής τηλέφωνα της Επιτροπής Αλληλεγγύης: 6980568597, 6972191695,6972488917

Καλούμε το λαό και τους μαζικούς φορείς να συμβάλουν με το υστέρημα τους στην επιτυχία αυτής της προσπάθειας. Να μη μείνει κανένας μόνος του στην επίθεση που δέχεται η ζωή μας.

Παράλληλα, καλούμε τους συναδέλφους να απευθύνονται στο Σωματείο και το Σύλλογό τους για όλα τα προβλήματα που αφορούν την επιβίωσή τους, τη δουλειά, την υγεία, την τηλεκπαίδευση των παιδιών, τις απειλές για πλειστηριασμούς ή διακοπές ρεύματος - νερού.

 

ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ - ΦΟΡΕΩΝ ΜΕΝΙΔΙΟΥ

-Σύλλογος Εκπαιδευτικών Π.Ε Αν. Αττικής «Ο Σωκράτης»

-Σωματείο Συνταξιούχων ΙΚΑ Αχαρνών

-Σύλλογος Γυναικών Μενιδίου (μέλος της ΟΓΕ)

-Σύνδεσμος Επαγγελματιών Βιοτεχνών κ' Εμπόρων Αχαρνών

-Εξωραϊστικός και Πολιτιστικός Σύλλογος Λαθέας

-Ε.ΣΥ.Ν Αχαρνών κ' Φυλής

- Συνδικάτο Οικοδόμων (παράρτημα Μενιδίου-Φυλής)

Βασική Κατηγορία: 

Νέα από το Π.Α.ΜΕ

Τελευταία νέα

Τα πιο διαβασμένα