Λήμνος

Κινητοποίηση ενάντια στο αντιεκπαιδευτικό νομοσχέδιο

28/04/2020 - 17:09

Κινητοποίηση στην 28 Απρίλη - Λήμνος

Στα πλαίσια της ημέρας πανελλαδικής δράσης των εργαζομένων, πραγματοποιήθηκε με επιτυχία η συμβολική κινητοποίηση εκπροσώπων συλλόγων και σωματείων ενάντια στο αντιεκπαιδευτικό νομοσχέδιο της κυβέρνησης που διοργάνωσαν ο ΣΕΠΕ και η ΕΛΜΕ Λήμνου και Αγίου Ευστρατίου , έξω από το Λύκειο Μύρινας.

Στην εκδήλωση συμμετείχαν εκπρόσωποι των εκπαιδευτικών σωματείων, αλλά και του Συλλόγου Γονέων του Γυμνασίου Μύρινας και της Ένωσης Ιατρών του Νοσοκομείου Λήμνου.

Οι πρόεδροι των εκπαιδευτικών σωματείων σε συνέντευξη τύπου που έδωσαν στο χώρο της εκδήλωσης, ανέπτυξαν τις θέσεις των σωματείων τους απέναντι στο αντιεκπαιδευτικό νομοσχέδιο της κυβέρνησης και απαίτησαν την απόσυρσή του από την κυβέρνηση.

Η πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων δήλωσε τη στήριξή της στα αιτήματα των εκπαιδευτικών που αφορούν και τους μαθητές και τους γονείς, και πρόβαλε για άλλη μια φορά το στεγαστικό πρόβλημα του Γυμνασίου Μύρινας, το κτίριο του οποίου δεν έχει επισκευασθεί από το σεισμό του 2014!

Ο πρόεδρος της Ένωσης Ιατρών του Νοσοκομείου Λήμνου δήλωσε και αυτός με τη σειρά του τη στήριξή του στα αιτήματα των εκπαιδευτικών και παράλληλα ανέδειξε ξανά τα προβλήματα με τις ελλείψεις του νοσοκομείου του νησιού σε μόνιμο ιατρικό προσωπικό.

Οι εκπρόσωποι των εκπαιδευτικών σωματείων δήλωσαν την αποφασιστικότητά τους να συνεχίσουν τις κινητοποιήσεις για να μην περάσει το αντιεκπαιδευτικό νομοσχέδιο.

Βασική Κατηγορία: 

Νέα από το Π.Α.ΜΕ

Τελευταία νέα

Τα πιο διαβασμένα