ΣΕΠΕ "Γ. Σεφέρης"

Μαθητές, γονείς και εκπαιδευτικοί χάλασαν την κυβερνητική φιέστα για το νέο αντιεκπαιδευτικό νομοσχέδιο (VIDEO - ΦΩΤΟ)

03/07/2021 - 21:15

ΜΑΘΗΤΕΣ, ΓΟΝΕΙΣ ΚΑΙ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΙ ΧΑΛΑΣΑΝ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΗ ΦΙΕΣΤΑ ΓΙΑ ΤΟ ΝΕΟ ΑΝΤΙΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ

Με την δυναμική τους κινητοποίηση, χάλασαν τη φιέστα που έστησε η κυβέρνηση στο συγκεκριμένο σχολείο προκειμένου να εξωραΐσει το αντιδραστικό σχέδιο νόμου. Παρά την ισχυρή παρουσία της αστυνομίας, που επιχείρησε να παρεμποδίσει την συγκέντρωση, «υποδέχθηκαν» αγωνιστικά τον πρωθυπουργό και την υπουργό Παιδείας, που συμμετείχαν στην εκδήλωση για την παρουσίαση του νομοσχεδίου.

Την κινητοποίηση διοργάνωσαν η Ομοσπονδία Γονέων Περιφέρειας Αττικής και η Συντονιστική Επιτροπή Μαθητών του Μπραχαμίου, ενώ συμμετείχαν η Ένωση και Σύλλογοι Γονέων της πόλης, καθώς και εκπαιδευτικοί, μετά από κάλεσμα της ΕΛΜΕ Νότιας Αθήνας.

 2. ΑΠΑΙΤΗΣΑΜΕ ΜΑΖΙΚΟΥΣ ΜΟΝΙΜΟΥΣ ΔΙΟΡΙΣΜΟΥΣ! ΝΑ ΑΠΟΣΥΡΕΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΟ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ ΕΚΤΡΩΜΑ ΠΟΥ ΟΔΗΓΕΙ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ ΣΧΟΛΕΙΩΝ!

Μια πρώτη απάντηση στο νομοσχέδιο κατηγοριοποίησης σχολείων και μαθητών, αλλά και του ασφυκτικού ελέγχου των εκπαιδευτικών, που προωθεί κατακαλόκαιρο η κυβέρνηση, έδωσαν σήμερα Τρίτη 29 Ιουνίου εκπαιδευτικοί, με την κινητοποίηση στο υπουργείο Παιδείας.

Με την κινητοποίηση που διοργάνωσαν ΕΛΜΕ, Σύλλογοι Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης και η «Πρωτοβουλία Αναπληρωτών», καταδίκασαν το νομοσχέδιο που προωθεί κατακαλόκαιρο η κυβέρνηση και βάζει στο στόχαστρο τα μορφωτικά δικαιώματα, διεκδικώντας παράλληλα μαζικούς μόνιμους διορισμούς.

Συνεχίζουμε με τοπικές δράσεις, ενημερώσεις και νέα κινητοποίηση την επόμενη εβδομάδα στο κέντρο της Αθήνας και έπεται συνέχεια.

Να πάρει η κυβέρνηση τώρα πίσω το απαράδεκτο νομοσχέδιό της!

Το ΔΣ

Βασική Κατηγορία: 

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΣΤΗΝ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΗ ΣΤΟ ΥΠ.ΠΑΙΔΕΙΑΣ

Νέα από το Π.Α.ΜΕ

Τελευταία νέα

Τα πιο διαβασμένα