Π.Α.ΜΕ. ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ Ν. ΕΒΡΟΥ: Δελτία Τύπου

16/10/2014 - 21:26

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία η καμπάνια αλληλεγγύης « Ένα τετράδιο για τηνΠαλαιστίνη» και στάλθηκε στην Ένωση Παλαιστινίων Εργατών η γραφική ύλη που συγκεντρώθηκε από το νομό Έβρου.

Ευχαριστούμε θερμά τους εκατοντάδες μαθητές, φοιτητές, εκπαιδευτικούς, εργαζόμενους , άνεργους, συνταξιούχους που ευαισθητοποιήθηκαν και συνέβαλαν  στη συγκέντρωση του υλικού.

Ευχαριστούμε επίσης τους φορείς που βοήθησαν και ιδιαίτερα την Ένωση Γιατρών Νοσοκομείων& Κέντρων Υγείας Θράκης (ΕΙΝΟΚΥΘ) και το Σύλλογο Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Αλεξανδρούπολης « Γεώργιος Βιζυηνός».

Για μια ακόμη φορά αποδεικνύεται πως παρά τα εμπόδια που μπαίνουν η δύναμη βρίσκεται στην αλληλεγγύη των λαών.

Στον ιμπεριαλισμό καμιά υποταγή , η μόνη υπερδύναμη είναι οι λαοί.

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗ  15/10/14


Καταγγέλλουμε το δήμαρχο Αλεξανδρούπολης για τη στάση του απέναντι στην καμπάνια «Ένα τετράδιο για τα παιδιά της Παλαιστίνης». Με οργή και χωρίς δεύτερη κουβέντα κατέβασε το πανό του ΠΑΜΕ Εκπαιδευτικών και του ΜΑΣ που μόλις αναρτήθηκε μπροστά στο Δημαρχείο και καλούσε στη συγκέντρωση σχολικών ειδών και γραφικής ύλης.

Το ΠΑΜΕ Εκπαιδευτικών, το ΜΑΣ, η Καμπάνια για την Παλαιστίνη δεν είναι «τσαντίρι» κατά τον χαρακτηρισμό του κ. Δημάρχου. Τσαντίρια είναι οι διάφορες άλλες εμπορικές δραστηριότητες που κατά καιρούς διαφημίζονται μπροστά στο Δημαρχείο, αλλά αυτά επιτρέπονται προφανώς γιατί πληρώνουν ή συμβάλλουν στην τουριστική «ανάπτυξη».

Είναι τραγικό να θεωρείται ρύπανση η ανάρτηση ενός πανό ή μιας αφίσας την ώρα που δολοφονούνται παιδιά, την ώρα που η απανθρωπιά, η βαρβαρότητα, η ιμπεριαλιστική θηριωδία δεν έχει τελειωμό. Εκτός κι αν τους ενοχλεί η αλληλεγγύη στους Παλαιστίνιους , γιατί το ΠΑΜΕ σίγουρα τους ενοχλεί και γι ‘ αυτό είμαστε περήφανοι.

Καλούμε το λαό να σταθεί στο πλάι των Παλαιστινίων και όλων των λαών που δοκιμάζονται στην Ουκρανία, στο Ιράκ, στη Συρία……

Μόνο η παγκόσμια αλληλεγγύη των λαών μπορεί να σταματήσει το δολοφονικό χέρι των ιμπεριαλιστών.

Ενότητα τώρα ενάντια στα μονοπώλια και τους ιμπεριαλιστικούς οργανισμούς ΝΑΤΟ και Ε.Ε που σφαγιάζουν τους λαούς. Να σηκώσουμε το ανάστημά μας !

Στον ιμπεριαλισμό καμιά υποταγή, η μόνη υπερδύναμη είναι οι λαοί.

 ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗ  10/10/14

Νέα από το Π.Α.ΜΕ

Τελευταία νέα

Τα πιο διαβασμένα