Πανελλαδική Γραμματεία: Έφυγε από τη ζωή ο συναγωνιστής Βαγγέλης Κρομμύδας

14/02/2020 - 14:03

ΕΦΥΓΕ ΑΠΟ ΤΗ ΖΩΗ Ο ΣΥΝΑΓΩΝΙΣΤΗΣ ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΚΡΟΜΜΥΔΑΣ

Η Πανελλαδική Γραμματεία Εκπαιδευτικών του ΠΑΜΕ αποχαιρετά με μεγάλη θλίψη τον συναγωνιστή Βαγγέλη Κρομμύδα, που έφυγε πρόωρα από τη ζωή, χθες, ύστερα από άνιση μάχη με την επάρατη νόσο.

Ο Βαγγέλης όλα αυτά τα χρόνια συνέβαλε με όλες του τις δυνάμεις στον αγώνα για τα δίκαια της εργατικής τάξης, για τα δικαιώματα των εκπαιδευτικών, για το σχολείο των σύγχρονων αναγκών. Πάντα παρών στις μικρές και τις μεγάλες μάχες, πάντα στον αγώνα και με ιδιαίτερα φροντίδα για τη νέα γενιά. Έχει τη δική του συμβολή στην καταξίωση του κύρους του ΠΑΜΕ στην Β ΕΛΜΕ Θεσσαλονίκης.

Λόγω της στάσης του ο σύντροφος Βαγγέλης ήταν αγαπητός τόσο από τους συναδέλφους, που τα τελευταία χρόνια τον εξέλεγαν στην Εξελεγκτική Επιτροπή της Β ΕΛΜΕ, όσο και από τους μαθητές του στο ΕΠΑΛ Καλαμαριάς.

Ιδιαίτερα ευαίσθητος για τα θέματα των ιμπεριαλιστικών επεμβάσεων και του ξεριζωμού χιλιάδων ανθρώπων, ο συναγωνιστής Βαγγέλης, πρωτοστατούσε στην προσπάθεια να δυναμώσει το φιλειρηνικό αντιιμπεριαλιστικό κίνημα. Ήταν εκλεγμένος στο ΔΣ της Επιτροπής για τη Διεθνή Ύφεση και Ειρήνη Θεσσαλονίκης.

Ορθός και περήφανος μέχρι το τέλος, πάλεψε με αξιοπρέπεια και θάρρος με την ασθένειά του. Με το χαμόγελο στα χείλη!

Στην οικογένειά του εκφράζουμε τα πιο θερμά μας συλλυπητήρια.

Η κηδεία του θα γίνει την Παρασκευή στις 12 το μεσημέρι στα κοιμητήρια Καλαμαριάς και θα είναι πολιτική.

13/2/2020

Βασική Κατηγορία: 

Νέα από το Π.Α.ΜΕ

Τελευταία νέα

Τα πιο διαβασμένα