Σ.Ε.Π.Ε. ΑΝ. Αττικής «Ο ΣΩΚΡΑΤΗΣ »

Πρόσκληση σε ενημερωτικές τηλεσυσκέψεις για την οργάνωση της απεργίας αποχής.

21/09/2021 - 10:13

Συναδέλφισσες, συνάδελφοι,

          Σας καλούμε στις παρακάτω ενημερωτικές τηλεσυσκέψεις, για να συζητήσουμε το πώς θα οργανώσουμε την Απεργία – Αποχή από την Αξιολόγηση της Σχολικής Μονάδας που προκήρυξε η ΔΟΕ και αντίστοιχα η ΟΛΜΕ, ενώ επίκειται να κάνει το ίδιο και η ΠΟΣΕΕΠΕΑ και βέβαια είναι σε ισχύ η απόφαση της ΑΔΕΔΥ. Παράκληση να μπείτε μαζικά, γιατί, παρά την προσπάθεια που θα καταβάλουμε ως Δ.Σ, δεν είναι σίγουρο ότι θα προλάβουμε να επισκεφτούμε κάθε σχολείο.

  1. ΤΗΛΕΣΥΣΚΕΨΗ με τους Διευθυντές/ντριες των Δημοτικών και τις/τους Προϊσταμένες/ους των Νηπιαγωγείων του Συλλόγου μας, την Τρίτη 21/9 στις 6.30 μ.μ στον σύνδεσμο:

        https://meet108.webex.com/meet/pr27308966420

  1. ΤΗΛΕΣΥΣΚΕΨΗ με όλα τα μέλη του Συλλόγου μας την Τετάρτη 22/9 στις 6.30μμ στον ίδιο σύνδεσμο:

               https://meet108.webex.com/meet/pr27308966420

ΣΕ ΚΑΘΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΔΕΝ ΠΡΟΧΩΡΑΜΕ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΕΙΟ ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΣΥΖΗΤΗΣΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ, ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΙ ΓΙΑ ΤΗ ΜΕΡΑ ΚΑΙ ΩΡΑ, ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΑΒΡΕΘΕΙ ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ Δ.Σ. ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΙ ΤΟΥΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥΣ.

Στείλαμε στα σχολεία τα τρία έγγραφα της ΔΟΕ: 1) Ομόφωνη απόφαση του ΔΣ της ΔΟΕ για κήρυξη Απεργίας – Αποχής, 2) Ενέργειες-Βήματα που ακολουθούμε για την υλοποίηση της Απόφασης και 3) τη ΔΗΛΩΣΗ που καλούμαστε να υπογράψουμε συλλογικά ανά σχολείο για να μπούμε στην Απεργία Αποχή.

Συναδέλφισσες, συνάδελφοι,

Η μάχη ενάντια στην αξιολόγηση με βάση τη νέα Υ.Α. και στους ν. 4692/20 και 4823/21 πρέπει να είναι και πάλι νικηφόρα, με ακόμα πιο μαζική συμμετοχή στην Απεργία – Αποχή. Έτσι θα κόψουμε το δάχτυλο που κουνάει η κυβέρνηση στους εκπαιδευτικούς, τη στιγμή που άνοιξαν τα σχολεία και δεν έχει πάρει ούτε ένα μέτρο, για να μείνουν ανοιχτά και ασφαλή, ενώ τα κενά είναι πάνω από 23000 σε εκπαιδευτικούς και αντίστοιχα σε ΕΕΠ, ΕΒΠ και καθαρίστριες. Την ίδια ώρα όμως προωθεί πληθώρα αντιεκπαιδευτικών μέτρων, την αυτονομία και την αξιολόγηση των σχολείων και όχι μόνο, που οδηγούν με μαθηματική ακρίβεια σε κατηγοριοποίηση σχολείων, εκπαιδευτικών και μαθητών. Όπου έχουν εφαρμοστεί αυτά τα μέτρα διεθνώς έχουν αυτό το αποτέλεσμα, χωρίς καμία εξαίρεση!

Άρα, συσπειρωμένοι στον Σύλλογό μας, συλλογικά και με μεγαλύτερη αποφασιστικότητα απαντάμε με ΑΠΕΡΓΙΑ-ΑΠΟΧΗ από την αξιολόγησή τους!

Για το Δ.Σ

ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                                H  ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

                         ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ  ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ                               ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΧΟΥΤΑ

Βασική Κατηγορία: 

Νέα από το Π.Α.ΜΕ

Τελευταία νέα

Τα πιο διαβασμένα