Σ.Ε.Π.Ε. «Έλλη Αλεξίου»: 23 Οκτώβρη - Κινητοποίηση στο Υπ. Παιδείας

18/10/2017 - 21:27

ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΗ ΓΟΝΙΩΝ ΚΑΙ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΣΤΟ ΥΠ.ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΔΕΥΤΕΡΑ 23/10/2017 στις 2.00μμ

 ΑΜΕΣΗ ΚΑΛΥΨΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΚΕΝΩΝ ΤΩΡΑ!

Έχει περάσει ήδη ένας και πλέον μήνας από την έναρξη της σχολικής χρονιάς και πολλά σχολεία προσπαθούν ακόμα να διαμορφώσουν το εβδομαδιαίο πρόγραμμά τους. Η «κανονικότητα»  του Υπ. Παιδείας  συνεχίζεται με κενά ,ελλείψεις  και δεκάδες χαμένες ώρες μαθημάτων. Τα ολοήμερα εξακολουθούν να υπολειτουργούν  χωρίς ειδικότητες και με σκόρπιες ώρες δασκάλων και η Παράλληλη Στήριξη να μετατρέπεται σε περιοδική συνάντηση του εκπαιδευτικού με 2,3,4 και 5 παιδιά. Οι συνάδελφοι των ειδικοτήτων τρέχουν ανάμεσα στα διαλείμματα  για να συμπληρώσουν ωράριο από 2 έως  και 5 σχολεία, αρκετά Τμήματα Ένταξης παραμένουν κλειστά και τα νήπια στοιβάζονται σε τμήματα με 25 ή 26 μαθητές.

Οι οδηγίες του Δ/ντή  Εκπαίδευσης  Γ ΄Αθήνας  προς τους διευθυντές των σχολείων για λειτουργία με «εξορθολογισμό» δηλαδή με μετακινήσεις μαθητών  - εκπαιδευτικών και συγχωνεύσεις τμημάτων (όπως ο ίδιος παραδέχτηκε στην παράσταση διαμαρτυρίας  εκπαιδευτικών και γονιών στις 9/10), δε μπορούν να κρύψουν τις τεράστιες ευθύνες της κυβέρνησης για την  αντιεκπαιδευτική της πολιτική και τη χρόνια αδιοριστία.

Το Δ.Σ του Συλλόγου εκπαιδευτικών Π.Ε Περιστερίου «ΈΛΛΗ ΑΛΕΞΙΟΥ» συμμετέχοντας στην κινητοποίηση της  Ένωσης  Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων Περιστερίου  στο ΥΠ.ΠΑΙΔΕΙΑΣ  τη ΔΕΥΤΕΡΑ 23/10/2017 και ώρα 2.00μμ   καλεί εκπαιδευτικούς, γονείς και μαθητές  να διεκδικήσουν αταλάντευτα: Κάλυψη όλων των κενών με μαζικούς μόνιμους διορισμούς.

ΤΟ Δ.Σ

Νέα από το Π.Α.ΜΕ

Τελευταία νέα

Τα πιο διαβασμένα