ΣΕΠΕ "Έλλη Αλέξίου": Πανεκπαιδευτικό Συλλαλητήριο στις 30 Μάρτη

26/03/2018 - 09:46

ΠΑΝΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 30 ΜΑΡΤΗ 1.30μμ ΠΡΟΠΥΛΑΙΑ

Απαντάμε στην κυβερνητική κοροϊδία και τον εμπαιγμό του Υπουργείου, που δεν εξαγγέλλει άμεσα μόνιμους διορισμούς στην εκπαίδευση. Δε δεχόμαστε τα νέα σχέδια της κυβέρνησης που ανοίγουν τον δρόμο για απολύσεις, παλεύουμε ενωμένοι για το δικαίωμα στη μόνιμη και σταθερή εργασία.

  • Απαιτούμε εδώ και τώρα να πραγματοποιηθούν 25.000 μόνιμοι διορισμοί εκπαιδευτικών όλων των ειδικοτήτων, ώστε να καλυφθούν στοιχειωδώς οι ανάγκες των σχολείων!

  • Απαιτούμε εδώ και τώρα τη μονιμοποίηση όλων των αναπληρωτών!

  • Εδώ και τώρα να υπάρξει νομοθετική ρύθμιση που θα εξισώνει τα εργασιακά δικαιώματα των αναπληρωτών με αυτά των μονίμων με προτεραιότητα τις άδειες μητρότητας! Να παρθούν άμεσα μέτρα στήριξης των συμβασιούχων συναδέλφων για τη στέγαση, τη σίτιση και τη δωρεάν μετακίνησή τους!

Δυναμώνομε την πάλη μας ενάντια στο σύνολο της αντιλαϊκής πολιτικής, απέναντι σε παλιά και νέα προαπαιτούμενα και ενάντια στα μέτρα που ετοιμάζει η κυβέρνηση για την Παιδεία.

Κλιμακώνουμε τον Αγώνα μας δυναμικά!

30 Μάρτη Συμμετέχουμε ΜΑΖΙΚΑ και ΜΑΧΗΤΙΚΑ στο

ΠΑΝΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ, ΠΡΟΠΥΛΑΙΑ 13:30 και ΠΟΡΕΙΑ προς τη ΒΟΥΛΗ και το ΜΕΓΑΡΟ ΜΑΞΙΜΟΥ!

Συμμετέχουμε στη 3ωρη στάση εργασίας από το Δ.Σ. της Δ.Ο.Ε. για τις 3 τελευταίες ώρες του πρωινού και τις 3 πρώτες ώρες του απογευματινού προγράμματος και των ΔΥΕΠ και προκηρύσσουμε επιπλέον 3ωρη στάση ( τις 3 πρώτες του πρωινού προγράμματος) για τη διευκόλυνση της συμμετοχής των συναδέλφων στη συγκέντρωση .

ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ

Η Πρόεδρος              Ο Γενικός Γραμματέας

Σοφία Κουμπή          Θοδωρής Λυμπερόπουλος


 

Νέα από το Π.Α.ΜΕ

Τελευταία νέα

Τα πιο διαβασμένα