ΣΕΠΕ "Γ. Σεφέρης": Συμμετοχή στην εβδομάδα δράσης για μαζικούς διορισμούς

23/02/2018 - 00:39

ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΔΡΑΣΗΣ

Συναδέλφισσες και συνάδελφοι

Ενώ η κυβέρνηση έχει δεσμευτεί από το 3ο Μνημόνιο ότι μέχρι το 2019 δεν πρόκειται να γίνουν διορισμοί, ανακοίνωσε ότι μέχρι το Μάρτη είναι μνημονιακή της δέσμευση να καταλήξει στα κριτήρια των «μελλοντικών διορισμών».

H κοροϊδία από το Υπουργείο δεν έχει τελειωμό

Στην ουσία τα κριτήρια των υποτιθέμενων μελλοντικών διορισμών θα αποτελέσουν κριτήρια απόλυσης χιλιάδων σημερινών αναπληρωτών.

Το αίτημα «Μαζικοί διορισμοί – όχι στις ελαστικές εργασιακές σχέσεις» στις σημερινές συνθήκες δεν αρκεί.  Το μόνο αίτημα που μπορεί να ενώσει όλους τους συναδέλφους, ανεξάρτητα από τη σύμβαση εργασίας είναι: «Μονιμοποίηση όλων των συναδέλφων που έχουν δουλέψει τα τελευταία χρόνια στην εκπαίδευση-καμία απόλυση συμβασιούχου».

  • Η λύση βρίσκεται στην οργανωμένη δράση μέσα στα σωματεία, στις επιτροπές αναπληρωτών. Εκεί είναι που όλοι μαζί, μόνιμοι και αναπληρωτές, μπορούμε να δώσουμε τη μάχη.

Το Δ.Σ. του ΣΕΠΕ «Γ.ΣΕΦΕΡΗΣ»

  • ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΙ από 26 Φλεβάρη έως 2 Μάρτη στην εβδομάδα δράσης με θέμα: «Εδώ και τώρα μαζικοί μόνιμοι διορισμοί εκπαιδευτικών – Μονιμοποίηση των συμβασιούχων – ΟΧΙ στα κριτήρια απολύσεων αναπληρωτών – Εξίσωση δικαιωμάτων μόνιμων και αναπληρωτών».
  • ΚΑΛΕΙ
  • Την Πέμπτη 22 Φλεβάρη σε σύσκεψη στα γραφεία του συλλόγου στις 7 μ.μ.
  • Τη Δευτέρα 26 Φλεβάρη στην παναττική σύσκεψη αναπληρωτών στις 6 μ.μ. στα γραφεία της ΔΟΕ και
  • Την Παρασκευή 2 Μάρτη σε συγκέντρωση στο Υπ. Παιδείας στις 13.00 (ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΙ 2ωρη στάση εργασίας 11:30 – 1:15 για το πρωινό ωράριο και 3ωρη στάση εργασίας 1:15 – 4:00 για το απογευματινό ωράριο  για να πραγματοποιηθεί όσο το δυνατό μια μεγάλη και δυναμική κινητοποίηση.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                                  Η ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΚΩΣΤΑΣ ΚΑΤΙΜΕΡΤΖΟΓΛΟΥ                                        ΝΤΙΑΝΑ ΛΙΑΚΟΥ

Νέα από το Π.Α.ΜΕ

Τελευταία νέα

Τα πιο διαβασμένα