Σ.Ε.Π.Ε "Γ.ΣΕΦΕΡΗΣ": Για την ετήσια εκδήλωση του Συλλόγου για τα παιδιά των συναδέλφων

27/01/2016 - 18:20

Πραγματοποιήθηκε το απόγευμα του Σαββάτου  23 Ιανουαρίου  2016 στο συνεδριακό κέντρο της Ν.Ιωνίας (δίπλα στο ΚΕΠ)  η ετήσια εκδήλωση του συλλόγου μας για τα παιδιά των συναδέλφων  (…..και όχι μόνο) και η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας. Πάνω από ογδόντα παιδάκια με τους γονείς τους αψήφισαν τις άσχημες καιρικές συνθήκες και παρά το τσουχτερό κρύο και τη χιονόπτωση, ανταποκρίθηκαν και στο φετινό μας κάλεσμα,  και γεμίζοντας την αίθουσα  με τις παιδικές τους φωνές δημιούργησαν μια  πραγματικά ζεστή ατμόσφαιρα, διασκεδάζοντας με τη μουσικοθεατρική  ομάδα ΤΡΟΜΠEΤΙΝΙ.

Η ομάδα ΤΡΟΜΠΕΤΙΝΙ , περιπλανώμενη στην Ονειροχώρα,  μέσα από τα μονοπάτια των αδερφών Γκριμ, παρουσίασε το παραμύθι : «ΟΙ ΜΟΥΣΙΚΟΙ ΤΗΣ ΒΡΕΜΗΣ» σε δική της διασκευή, δίνοντας μηνύματα φιλίας, αλληλεγγύης, θάρρους και τόλμης για την αντιμετώπιση των δυσκολιών της ζωής στους μικρούς μας φίλους αλλά και σε μας τους μεγάλους . Οι μικροί μας φίλοι διασκέδασαν με τη μουσικοθεατρική παράσταση συμμετέχοντας ενεργά κατά τη διάρκεια της παράστασης.

Ευχαριστούμε όσες και όσους παρευρέθηκαν στην εκδήλωση και τους ευχόμαστε Καλή  Αγωνιστική  Χρονιά με υγεία και δύναμη. Στους μικρούς μας φίλους υποσχόμαστε και άλλες ανάλογες εκδηλώσεις και ότι θα παλέψουμε μαζί με τους γονείς τους, για να τους παραδώσουμε έναν καλύτερο κόσμο.

ΤΟ  ΔΣ

Βασική Κατηγορία: 

Νέα από το Π.Α.ΜΕ

Τελευταία νέα

Τα πιο διαβασμένα