Σ.Ε.Π.Ε. Ικαρίας - Φούρνων: Για τις 30 Μάρτη

23/03/2018 - 20:31

Κήρυξη στάσης εργασίας από τον Σύλλογο στις 30/3 και κάλεσμα σε ανοιχτό Δ.Σ.

 

Τα σχέδια των κυβερνήσεων, ΟΟΣΑ και Ε.Ε. για την εκπαίδευση κινούνται σε εκ διαμέτρου αντίθετη κατεύθυνση από τις μορφωτικές ανάγκες των μαθητών μας, τις ασφυκτικές ανάγκες των χιλιάδων αναπληρωτών εκπαιδευτικών που με μια βαλίτσα στο χέρι οργώνουν την Ελλάδα απ’ άκρη σ’ άκρη.

 

Δε μας σταματούν ούτε ο εμπαιγμός της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ ούτε τα ματ. Συνεχίζουμε τον αγώνα μας για να μην εφαρμοστούν τα αντιεκπαιδευτικά μέτρα της κυβέρνησης, για αποκλειστικά δημόσια και δωρεάν παιδεία, για δουλειά με δικαιώματα:

• Εδώ και τώρα μαζικοί μόνιμοι διορισμοί εκπαιδευτικών

• Μονιμοποίηση των συμβασιούχων

• ΟΧΙ στα κριτήρια απολύσεων αναπληρωτών

• Εξίσωση δικαιωμάτων μόνιμων και αναπληρωτών

 

Τη Δευτέρα 26/3 στις 19:00 στο 1ο Δημοτικό Σχολείο Αγίου Κηρύκου καλούμε όλους τους συναδέλφους στην ανοιχτή συνεδρίαση του Δ.Σ. με θέμα την οργάνωση και επιτυχία των κινητοποιήσεων που ακολουθούν.

 

Την Παρασκευή 30 Μαρτίου 2018 το Δ.Σ. της Δ.Ο.Ε. έχει προκηρύξει 3ωρη διευκολυντική στάση εργασίας για τις 3 τελευταίες ώρες του πρωινού και τις 3 πρώτες ώρες του απογευματινού προγράμματος. Αντίστοιχα το Δ.Σ. του Συλλόγου μας προκηρύσσει 3ωρη στάση εργασίας για τις 3 πρώτες ώρες του πρωινού ή την τελευταία ώρα του ολοήμερου προγράμματος (στα νηπιαγωγεία: τις τελευταίες 2 ώρες του ολοήμερου) ώστε να συμμετέχουν οι συνάδελφοι στην Πανεκπαιδευτική Συγκέντρωση στο κέντρο της Αθήνας και στην πορεία προς τη Βουλή και το Μέγαρο Μαξίμου.

 

 Δηλώνουμε συμμετοχές για την κινητοποίηση στην Αθήνα στα τηλέφωνα 6973062590 (Νατάσα) και 6937906820 (Κατερίνα), καθώς και στο e-mail μας (ekpaideutikoi_ikarias_fournwn@yahoo.gr) μέχρι και τη Δευτέρα 26/3. Το Δ.Σ. του Συλλόγου μας θα προσπαθήσει να μειώσει όσο το δυνατόν περισσότερο το κόστος της μετακίνησης των μελών του Συλλόγου. Η έγκαιρη δήλωση των συμμετοχών θα βοηθήσει σε αυτή την κατεύθυνση.

Νέα από το Π.Α.ΜΕ

Τελευταία νέα

Τα πιο διαβασμένα