ΣΕΠΕ "Ο Σωκράτης": 30/3 Απεργούμε και συμμετέχουμε στο Πανελλαδικό Συλλαλητήριο

20/03/2018 - 00:34

Συνεχίζουμε τον Αγώνα – Περνάμε στην Αντεπίθεση!

30 Μαρτίου ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ και Συμμετέχουμε στο ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ!

Όλοι στη νέα  Πανεκπαιδευτική 24ωρη Απεργία (3ωρη Ομοσπονδία + 3ωρη Σωματείο) την Παρασκευή 30 Μαρτίου και στην Πανελλαδική Συγκέντρωση στην Αθήνα 13.30!

Το δίκιο δεν φοβάται τίποτα!

Οι μέρες μέχρι το κλείσιμο των σχολείων για το Πάσχα (30 Μάρτη) χρειάζεται να είναι γεμάτες από αγωνιστικές κινητοποιήσεις και πρωτοβουλίες. Δεν εφησυχάζουμε, δε σταματάμε!

  • Στις 19 του Μάρτη στις 11.30 συμμετέχουμε στην παράσταση διαμαρτυρίας των Σωματείων Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης της Αττικής στο υπουργείο Εργασίας για το θέμα της εξίσωση των δικαιωμάτων, τις άδειες μητρότητας κ.λπ.
  • Στις 20 του Μάρτη (6.30 Ομόνοια) συμμετέχουμε μαζικά με αποφάσεις των σωματείων μας στις συγκεντρώσεις των συνδικάτων, των Εργατικών Κέντρων και των Ομοσπονδιών που συσπειρώνονται στο ΠΑΜΕ, στα συλλαλητήρια για τις Συλλογικές Συμβάσεις Εργασίας, για αυξήσεις σε μισθούς και συντάξεις.
  • Την Πέμπτη 22 Μαρτίου ανοιχτό Διοικητικό Συμβούλιο του συλλόγου μας για την οργάνωση του αγώνα (6.30 μ.μ στα γραφεία του συλλόγου 27ο – 30ο δημοτικά σχολεία Ολυμπιακό Χωριό).
  • Στις 29 του Μάρτη προχωράμε σε τοπικές πρωτοβουλίες  εξορμήσεις, συσκέψεις, συγκεντρώσεις.
  • Στις 30 του Μάρτη προχωράμε σε νέα Πανεκπαιδευτική συγκέντρωση στο κέντρο της Αθήνας και πορεία προς τη Βουλή και το Μέγαρο Μαξίμου.

Συνεχίζουμε ακόμα πιο αποφασιστικά! Ο αγώνας τώρα πρέπει να δυναμώσει!

Το δικαίωμα στη μόνιμη και σταθερή δουλειά, τα εργασιακά και μορφωτικά δικαιώματα, το μέλλον της νέας γενιάς θα κερδηθούν μόνο μέσα από την πάλη μας.

Για το Διοικητικό Συμβούλιο

Νέα από το Π.Α.ΜΕ

Τελευταία νέα

Τα πιο διαβασμένα